Beauty
1/15

Kolekcija inspirirana čarobnjakom iz Oza

Proljeće će zasigurno biti čarobno jer nas essence ovog travnja vodi daleko u svijet avanture. Prekrasna filmska 3D avantura koja pokazuje početke Čarobnjaka iz Oza i kako je mali cirkuski mađioničar Oscar Diggs došao do tog fantastičnog svijeta inspiracija je za novu essence kolekciju koja će sve ljepotice pretvoriti u prave make up čarobnice.

Inspirirana svijetlim i šarenim svijetom čarobnih Disney filmova, ova kolekcija se sastoji od zlatne, crvene, zelene i nježne roze boje kao i plavih nijansi. Podudaranje must-have proizvoda: sjenila u hladnim i trendi bojama, olovke za oči sa shimmer efektom, highlighter puder, inovativni colour changing balzam za usne, krem rumenilo s pumpicom, cracking top coats nadlak za čarobni dizajn noktiju i prekrasna  ogrlica sa smaragdno-zelenim kamenom kao sjajan dodatak.

 | Autor:

Svijetle boje sjenila u zelenoj, crvenoj i svijetlo plavo nijansi sa suptilnim metalik efektom garantiraju izražajne oči. Poseban otisak balona za letenje na površini sjenila zasigurno će privlačiti poglede.

 | Autor:

Olovke za oči u sjajnoj ljubičastoj i intenzivno zelenoj sa suptilnim shimmer efektom izražajno naglašavaju vaše oči.

 | Autor:

Dvije efektne i uzbudljive boje balzama: crvena i roza promjene svoju boju čim dođu u kontakt s vašim usnama i pretvaraju se u intenzivno ružičastu. Nijansa varira ovisno o tipu i prirodnoj boji vaših usana.

 | Autor:

Svojom kremastom teksturom ovo rumenilo je vrlo lako za nanijeti  i dočarava predivno svjež izgled. Praktični dizajn s pumpicom omogućava dovoljnu količinu doziranja, tako da se može nanijeti na obraze s prstima.

 | Autor:

Ovaj decentni highlighter puder pruža fini završetak za savršen make up. Njegova fina tekstura s laganim shimmerom i natpisom na površini stavlja nježan naglasak na lice, vrat i dekolte.

 | Autor:

Nanesite jednu od pet toplih nijansi laka kao gornji sloj na prethodno nalakirane nokte i uživajte u ispucanom završetku. Mogućnosti za kombiniranje je zaista puno.

Cijene i kolekciju pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0