Beauty

Koje beauty proizvode za manje od 20 eura vole Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Beyonce...

  • One su slavne, one su bogate i nekako je normalno da mislimo kako će kupovati skupe beauty proizvode o kojima mnogi samo mogu sanjati
  • Međutim, i zvijezde zalaze u obične drogerije i kupuju pristupačne proizvode za njegu
  • Jer, kad je nešto dobro, dobro je. Ti su proizvodi očito kvalitetni, a sretne smo što ih i mi možemo kupiti

Dobri proizvodi ne moraju uvijek biti skupi. Znaju to i svjetski poznate zvijezde. Otkrit ćemo ti bez kojih proizvoda neke poznate osobe (online i drogerijskih) ne mogu – a koštaju manje od 20 eura! 

Jennifer Aniston

Kamera je neumoljiva, osobito kada su filmske zvijezde u pitanju! Svaka pora se vidi, a koža bi idealno trebala blistati. Zna to i Jennifer Aniston koja sada otkriva svoju tajnu ljepote. Kad primijeti da ima prištić, čak i u nastajanju, odmah se okrene jednom posebnom proizvodu...

'Drying Lotion', Mario Badescu

Ovo je tajna ljepote Jennifer Aniston! Losion tvrtke Mario Badescu posebno je napravljen za kožu s aknama i mješovitu kožu. Čim primijetiš da imaš neku nepoželjnu točkicu koja bi mogla buknuti, utapkaj losion vatom. Preparat treba nanijeti prije spavanja kako bi imao puni učinak. Cijena: 19,32 eura.

 | Autor: PR PR

Nicole Kidman

Nicole Kidman izgleda fantastično! Kako bi njezina koža tako lijepo blistala i nastavila izgledati tako mladoliko, glumica se kune u vrlo posebnu kremu - kojom je očarana i Jennifer Garner...

'Rapid Wrinkle Repair Creme', Neutrogena

Beauty favorit Nicole Kidman je 'Rapid Wrinkle Repair Creme' iz Neutrogene. Aktivni sastojak retinol ne pomaže samo u učinkovitoj borbi protiv sitnih bora, nego također smanjuje jako pigmentirana područja kože. Krema također hidratizira kožu i daje joj prekrasan sjaj. Cijena: 10,65 eura. 

 | Autor: PR PR

Beyonce

Pjevačica Beyoncé odavno je postigla status ikone. Ali, pop zvijezda ne priča puno o svojim tajnama ljepote - sve do nedavno. Između ostaloga, otkriće o njezinom 'beauty must haveu' izaziva čuđenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

'Rosebud Salve', Smith's

Teško za povjerovati, ali istinito! Kako sada sama Beyoncé potvrđuje, njezin apsolutni beauty must have je proizvod iz drogerije. Balzam koji košta nešto manje od 10 eura i za koji pop pjevačica kaže da ga koristi za 'sve'. Ne koristi ga samo za usne, nego i za trepavice, kao podlogu prije nego što ih tušira. 

 | Autor: PR PR

Možda vas zanima Ovo prozirno rumenilo izazvalo je reakcije oduševljenja u beauty svijetu - o čemu je riječ? Rubrika Beauty Beauty

Rosie Huntington Whiteley

Supermodel Rosie Huntington-Whiteley obožava jedan proizvod kada je njezina kosa u pitanju! Čini da njezina plava kosa sjaji zlatnim pramenovima. 

Light Luminous Reflective Oil', Wella

Rosie Huntington-Whiteley zaljubila se u ovo ulje za kosu. Naime, čini da kosa blista! Ovo ulje je također pogodno za tanku kosu, bez osjećaja masnoće. Rosie ga voli koristiti za izravnavanje novoizrasle kose kada nosi pletenicu ili punđu. Štiti vrhove i osigurava njegovan izgled. Cijena: 9,78 eura. 

 | Autor: PR PR

Gigi Hadid

Gigi Hadid jedan je od najtraženijih top modela na svijetu i to zbog svog prirodnog izgleda. Gigi često otkriva kako možemo postići njezin svjež izgled kod kuće. Dokazuje da blistav ten ne mora automatski biti skup. Kako bi svom licu dala konture i uvijek izgledalo svježe preplanulo, koristi…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

'City Bronzer', Maybelline New York

'City Bronzer' Maybelline New York pravi je klasik. Proizvod daje (osobito svjetlijim tipovima kože) svjež i zdrav ten. A cijena? Samo 8,99 eura! 

 | Autor: PR PR

Victoria Beckham

Victoria Beckham ima blistav ten. Jedan od razloga za to mogla bi, naravno, biti njezina rutina njege, u kojoj uvijek koristi iste proizvode. A tu su naravno i drogerijski proizvodi.

 | Autor: Instagram @victoriabeckham Instagram @victoriabeckham

'Sensibio H2O', maramice za uklanjanje šminke iz Bioderme

Maramice za uklanjanje šminke Bioderma 'Sensibio H2O' osobito su prikladne za osjetljivu kožu jer ne iritiraju, a niti isušuju kožu. Osobito su praktične na putovanjima – a sada kada znamo da se u njih kune i Victoria Beckham, s njima ne možemo pogriješiti! Cijena: 11,12 eura. 

 | Autor: PR PR

Blake Lively

Blake Lively je na svom Instagram profilu pokazala kako čisti i nanovo sređuje svoju kolekciju šminke. Među brendovima kao što su Charlotte Tilbury i By Terry, zapeo nam je za oko i pomalo iznenađujući proizvod. Jer ne košta ni 20 eura! Jedan od najvažnijih proizvoda u svakoj rutini njege kože je krema za sunčanje...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

'CeraVe Face Lotion SPF 50', Cerave

Krema za zaštitu od sunca iz Cerave ne oduševljava samo svojom cijenom, nego i zaštitnim faktorom 50! Nije ni čudo što se Blake Lively kune u ovaj proizvod. Cink također djeluje protiv nečistoća. Savršen suputnik za tvoj sljedeći ljetni odmor. Cijena: 12,98 eura. 

 | Autor: PR PR

Ariana Grande

Svi smo svjesni da Ariana Grande uvijek mora biti dodatno našminkana za svoje revije. Ali, pjevačica za to koristi i jedan ne tako skup proizvod...

'Cucumber Towelettes', Burt's Bees

Maramice za skidanje šminke s ekstraktom krastavca prikladne su za normalnu pa do suhe kože. Uklanjaju prljavštinu, šminku itd. bez imalo vode. Jedno pakiranje sadrži 25 komada maramica za čišćenje lica od prirodnih materijala, a postoji šest različitih 'varijanti', uključujući one za masnu i normalnu kožu. Cijena: 5,57 eura. 

 | Autor: PR PR

Lucy Hale

Glumica Lucy Hale svaki dan nosi puno šminke. A potom koristi Avène pjenu za umivanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Matirajuća pjena za čišćenje iz Avène

Avène matirajuća pjena za čišćenje savršena je za normalnu i mješovitu kožu. Temeljito čisti kožu i osigurava mat ten. Osim toga, ne sadrži ni silikone, a niti parabene. Cijena: 13,16 eura. 

 | Autor: PR PR

Možda vas zanima Blijede i maksimalno sjajne 'ledene usne' kakve smo obožavali u srednjoškolskim danima ponovno će biti hit Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia / Instagram@beyonce

Komentari 0