Beauty

Koja nijansa sjenila je idealna za vašu boju očiju?

Nebitno koristite li ih svakodnevno ili samo u posebnim prilikama, sjenila za oči jesu naše najbolje prijateljice!

U lošim danima prikrivaju neprospavane oči, a u dobrima ističu ono najbolje! Za svaku boju očiju postoji određena nijansa sjenila koja će izvući baš ono najbolje i učiniti pogled glavnim oružjem za zavođenje.

Većina djevojaka misli da će najbolja sjenila biti ona u istoj boji kao oči. Međutim, griješe! Kada nanesete sjenilo u istoj boji kao što su vaše oči, one se stope i boja zjenica ne dolazi do izražaja…

Smeđe oči

Čestitamo: Vi ste prava sretnica, jer uz vaše neodoljive smeđe oči ide apsolutno sve! Ako imate svijetlosmeđe, uz sva ostala koja idu uz vašu boju, pobjednička će biti zlatna s brončanim odsjajem. Damama s tamnosmeđim očima divno će pristajati plave nijanse (od ljubičaste do mornarsko plave).

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Plave oči

Damama sa svijetloplavim očima najbolje će stajati sjenila u pastelnoj pink varijanti ili srebrna. Savjet plus: Ne štedite s maskarom, stavite jedan sloj na gornje i donje trepavice.

Zelene oči

Djevojkama sa zelenim očima najviše odgovara boja lavande. Međutim, visažisti predlažu da prijeljubičaste nijanse nanesete malo taupe boje (nijansa između sive i smeđe). Koraljna i boja naranče su druge dvije alternative koje dame za zelenim očima mogu kombinirati.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Lješnjak

Ako su vaše oči boje lješnjaka, ne zaboravite svoj neseser dopuniti zlatnim i smeđim nijansama. Kombinirajte ih s bojom pjenušca za dramatičniji izgled. Alternativa je “smokey eyes” s metalik sjenilom i umjetnim trepavicama.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0