Beauty 21. lipnja 2016.

Kockice leda u službi ljepote: Za uklanjanje akni, dlačica, masnoće...

Getty Images.

Novi kozmetički proizvod koji će dati odgovor na sve vaše probleme u vezi s kožom jesu – kockice leda! No, kada ih koristite za lice, umotajte ih u gazu, jer izravnim nanošenjem leda na lice može doći do pucanja kapilara

Kockice leda koriste se za smanjenje vidljivosti akni. Nekoliko minuta kockicom leda trljajte područje kože zahvaćeno aknama i smanjit ćete upalu.

Led je također odlično rješenje za osobe koje imaju masnu kožu. Umivajte se drobljenim ledom sedam dana i vidjet ćete pozitivne rezultate.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Osobe koje imaju velike pore na licu i vratu trebale bi 30 dana primjenjivati tretman s kockicama leda, to jest njime svakodnevno masirati lice i vrat.

Za instantno osvježenje koristite kockice leda u kombinaciji s ružinom vodom, jer na taj način možete ublažiti opekline od sunca.

Jeste li znali da led možete koristiti i za uklanjaje dlačica s lica? Iako je to dugotrajan proces, hladnoća može potpuno umrtviti korijen dlake. Nakon što izmasirate lice kockicama leda, primijenite i prirodni piling za lice.

Komentari 0