Beauty 11. rujna 2012.

Klasične frizure za muškarce u trendu

Guliver Image/Getty Images.

Jesen nam je donijela i nove trendove u muškim frizurama. Nakon nekoliko sezona eksperimentiranja, ponovno su se vratile klasične frizure s kojima uvijek i svuda možete izgledati dobro.

Frizura koju muškarci najčešće primjenjuju i dalje je hit. Malo podignuta kosa, vjerojatno učvršćena gelom kako bi odoljela raznim vremenskim (ne)uvjetima bila je i ostala br. 1. Ono najbitnije kod takvih frizura je čest odlazak frizeru, odnosno često šišanje kako bi frizura zadržala svoj oblik i izgledala uredno. Prednost ove frizure je u tome što u pravilu odgovara većini muškaraca, tako da se ne morate brinuti hoćete li izlaskom iz frizerskog salona shvatiti da ste počinili fatalnu pogrešku. Kratka frizura je frizura koja je pogodna baš za svaku priliku, idete li na spoj, u kino ili utakmicu s dečkima. A ako vam je ponestalo vremena, takva će frizura i bez pomoći ijednog preparata izgledati sasvim uredno i pristojno.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Hit frizura za ovu jesen je kosa koja je straga i sa strana ošišana kratko i uredno, dok su kao kontrast tome gornji slojevi nejednaki, a kosa podignuta, kako bi se postigla maksimalna visina i tekstura. Zbog svoje visine ovakve muške frizure idealne su za okrugla lica, a lijepo će stajati i ovalnom, srcolikom i trokutastom obliku lica. Ova moderna muška frizura najbolje će stajati na srednje gustoj i gustoj kosi.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ove sezone su moderne frizure koje imaju nešto duži gornji dio, te će vam za njih trebati i drugačije šišanje. Nakon toga ćete vrlo lako s nekoliko poteza rukom dobiti moderan oblik, a prednost je što su moderne vrlo različite varijante te ćete teško pogriješiti. Ukoliko imate blago valovitu kosu moderne su i kraće i duže varijante frizura poput one u Oscara Pistoriusa te u Jamesa Franca. Za ljubitelje rock frizura po uzoru na Johnnya Casha i Elvisa dobra vijest je da su takve frizure ponovno moderne. Bile su dominantne na revijama Dolce & Gabbana i Louis Vuittona, a sve što trebate učiniti je jednostavno uz malo gela i voska oblikovati modernu frizuru za jesen! 

Komentari 0