Beauty

Klasične crvene usne na novi način: Dodajte šljokice, igrajte se nijansama....

Zašto se ne biste malo poigrali s make up-om i klasičnim crvenim usnama podarili novo lice?

Jarko crvene usne klasika su s kojom se ništa ne može mjeriti, no ove sezone nećete moći odoljeti novim načinima nošenja crvenog ruža. Sitnim make up trikovima dati ćete novo i osvježavajuće lice klasici, a i vi ćete zablistati na najženstveniji mogući način. Ovo su četiri neodoljiva nova načina nošenja crvenog ruža, a sigurni smo da bi ih isprobala i sama Marilyn Monroe:

1. Usne uronjene u šljokice

 | Autor: Getty Images Getty Images

Od kada je Pat McGrath pedstavila svoj novi make up set, šljokićaste crvene usne viđamo posvuda - od Versace revije do crvenog tepiha, a osim što izgledaju apsolutno očaravajuće, lako se postižu. Jednostavno, preko klasičnog crvenog ruža nanesite tanki sloj sjajila i uronite usne u šljokice.

2. Poigrajte se s narančastom

 | Autor: Getty Images Getty Images Osjenčajte svoje srvene usne neočekivanom nijansom jarko narančaste koju ćete nanijeti točno po sredini i lagano ju spojiti s crvenom, prema rubovima usana. Osim što ćete ostaviti odličan dojam gdje god se pojavili, ovaj look nije toliko ekstreman kao prethodni, a najbolje ćete ga postići šminkate li se prstima.

3. Ružičasto + crveno?!

 | Autor: Getty Images Getty Images Tko bi rekao, ali ove dvije boje na usnama idu savršeno jedna s drugom. Jednostavno - obojite gornju usnu u crveno i na donju nanesite ružičasti ruž, a kombinacija dviju nijansi u trenu će vam podariti cool i misteriozan look.

4. Neka sjaji

 | Autor: Getty Images Getty Images

Iako ste vjerojatno prestali nositi sjajilo još u srednjoj školi, vrijeme je da mu se vratite, jer ono može podariti vašim usnama dodatni volumen i nodoljivi sjajni finiš. Nanesite prozirno sjajilo preko crvenog ruža, ili nabavite sjajilo u omiljenoj nijansi crvene, za zavodljive i sočne usne ljubilice.

 

Photo: Getty Images

Komentari 0