Beauty

Kim Kardashian stvorila je SKKN kolekciju 9 proizvoda za njegu lica - za nekoliko sati kreće prodaja

  • Kim Kardashian bacila se u kozmetičke vode i izdala liniju za njegu lica zvanu SKKN 
  • Kolekcija se sastoji od čak 9 proizvoda za kompletnu rutinu njege lica i danas izlazi na web shopu 
  • Do sada su je isprobale već brojne influenserice koje su oduševljene ne samo kvalitetom proizvoda već i njenom ambalažom

Kim Kardashian rijetko kada možemo vidjeti bez potpuno i besprijekorno našminkanog lica, a popularizirala je i tehniku šminkanja zvanu konturiranje. Uz svakodnevni teški makeup izrazito je važno posebnu pažnju pridavati njezi lica. A čak i ako ne koristiš full makeup poput Kim, proizvodi za njegu lica su važni ukoliko želiš zadržati svježi i mladenački izgled. To zna i sama influenserica i reality zvijezda koja je odlučila izdati vlastitu kolekciju proizvoda za njegu lica.

SKKN je ime novog brenda Kim Kardashian i linije od 9 proizvoda za njegu lica koju si već zasigurno vidjela na svome Instagram feedu. S njome su se prve upoznale svjetske beauty influenserice koje su imale čast prve isprobati sve proizvode, a ostatku svijeta će biti dostupne danas u SKKN web shopu

 | Autor: Instagram @skkn Instagram @skkn

Kolekcija se sastoji od devet održivih (čitaj: dopunjivih, veganskih i no cruelty) proizvoda, a svaki je usmjeren na inovativne formule osmišljene za revitalizaciju kože. 

Linija je nastala iz želje da sama Kim bolje razumije svoj ten. Naime, Kardashian se bori s psorijazom, imunološki posredovanim stanjem kože koje pogađa više od 7,5 milijuna odraslih samo u SAD-u, a rezultira suhim crvenim mrljama na licu i tijelu. SKKN je opipljiv rezultat višegodišnjeg rada i učenja dermatologa i estetičara i pruža kompletnu rutinu za njegu lica u 9 koraka.

“U svim mojim poslovnim pothvatima potaknula me je moja strast da popunim praznine na tržištu stručno izrađenim i univerzalnim proizvodima, a taj isti nagon i pristup nosila sam sa sobom u stvaranju brend za njegu”, istaknula je Kim. “Ono što je započelo kao dijagnoza psorijaze postalo je katalizator za moje putovanje i otkrivanje svijeta njege kože, inspirirajući me da naučim više o svojoj koži i kako se brinuti o njoj. Rad s nekim od vrhunskih dermatologa i estetičara tijekom godina dao mi je nevjerojatnu priliku da učim iz njihove stručnosti i znala sam da moram podijeliti to što sam naučila.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

Smještena u ozbiljno raskošnoj arhitektonski inspiriranoj ambalaži koja zahtijeva vlastiti prostor na policama, SKKN-ova ponuda dostupna je za manje od 100 dolara po proizvodu, a cijena čitave kolekcije od 9 proizvoda je 575 dolara. Ako ne možeš nabrojati više od 4-5 proizvoda za njegu kože, evo od čega se sve sastoji Kimina rutina za njegu kože, za koju i sama kaže kako nije minimalistička.

U kolekciji se nalaze: sredstvo za čišćenje lica (43 $), toner (45 $), sredstvo za piling lica (55 $), serum s hijaluronskom kiselinom (90 $), serum vitamina C8 (90 $), krema za lice (85 $), krema za područje oko očiju (85 $), uljne kapi (95 $) i noćno ulje (95 $). 

 

Photo: Instagram @skkn

Komentari 0