Beauty
Keune x Stieglitz

Keune X Stieglitz poklon kutija krije sve za ljubiteljice njegovane kose i odvažnih modnih dodataka

  • Kozmetički brend Keune udružio se s modnom markom Stieglitz, poznatom po odvažnim printevima i vibrantnim bojama
  • Rezultat je poklon kutija koja sadrži Keune proizvode za kosu te scrunchie gumicu, kopču i maramu za kosu
  • U poklon kutiji mogu biti različite linije Keune Care proizvoda: Absolute Volume, Satin Oil, Keratin Smooth, Color Brillianz... ovisno o potrebama kose

Stiže vrijeme darivanja, a sve zaljubljenice u kosu, ovaj potencijalni poklon mogao bi razveseliti. Naime, kozmetički brend Keune povezao se s amsterdamskom modnom markom Stieglitz, poznatom po odvažnim printevima i vibrantnim bojama, a rezultat te suradnje je poklon kutija Keune X Stieglitz. U kutiji su skriveni Keune proizvodi za njegu kose dok je Stieglitz svoj doprinos dao u kreiranju modnih dodataka za kosu.

U lijepoj kutiji crno-ljubičastog printa kriju se tako Keune Care šampon i regenerator te još tri proizvoda koje je Stieglitz dizajnirao posebno za ovaj brend: scrunchie gumica, kopča i marama za kosu. I njega, i stil, rekli bismo.

Keune x Stieglitz | Autor: Keune Keune

Kolekcija je limitirana pa su i količine ograničene, a nabaviti se može u Keune odabranim frizerskim salonima, Keune Hair Point trgovini te na Keune webshopu. Zgodan poklon za sve žene koje drže do zdravlja kose, a ne libe se ni ukrasiti je odvažnim modnim dodacima. Ili... baš za tebe? Daj mig kad se pokrene razgovor o poklonima...

Inače, Keune X Stieglitz poklon kutije dolaze s različitim linijama proizvoda Keune Care. Šampon i regenerator iz linije Satin Oil popravljaju oštećenu kosu i intenzivno je hrane. Proizvodi iz linije Keratin Smooth kosu čine mekanom i bez frizza, a iz linije Vital Nutrition intenzivno njeguju kako bi joj se vratila mekoća i zdravlje. Šampon i regenerator iz linije Derma Sensitive smiruju osjetljivo, nadraženo vlasište.

 | Autor: Keune Keune

Linija Absolute Volume kosi daje volumen bez otežavanja, dok Curl Control obećava meke i otporne kovrče bez frizza. Silver Savior neutralizira žućkaste pramenove i druge tople tonove. Color Brillianz služi za zadržavanje boja i blistavu kosu, dok je linija Tinta Color posebno razvijena kako bi kosa tretirana Keunevom linijom boja Tinta ostala predivno lijepa.

Idealan poklon i za sve djevojke koje vole jarke boje i odvažne printove.

Photo: Keune

Komentari 0