Beauty

So Pure, Keune linija proizvoda za kosu dolazi u punjivoj ambalaži koja štedi i našu planetu i novac

  • Maksimalan učinak za kosu, minimalan utjecaj na planet - iza ove ideje krije se nova Keune linija So Pure u dopunjivoj ambalaži
  • Četiri proizvoda dolaze u ekološkom pakiranju: Cool osvježava srebrne tonove plave ili sijede kose, Restore hidratizira žednu kosu, Polish zaglađuje kosu sklonu frizzu, a Clarify pomaže u zaštiti kose od onečišćenja
  • I to nije sve! Osim što bočicu šampona ili regeneratora kupiš samo jednom pa ju zatim dopunjuješ, svi su proizvodi napravljeni od otpada šećerne repe - i prenamjena sastojaka je u igri!

Kozmetički brend Keune Haircosmetics predstavio je redizajniranu liniju proizvoda So Pure čija se ambalaža može ponovno puniti. So Pure se temelji na konceptu kupnje bočice šampona ili regeneratora samo jednom, a potom se kupuju ponovna punjenja u vrećicama što pomaže u smanjenju plastičnog otpada čak i kada o tome aktivno ne razmišljamo.

 | Autor: Keune Keune

“Kao obiteljska tvrtka oduvijek razmišljamo u kategorijama generacija i važno nam je raditi na izgradnji bolje budućnosti za generacije koje dolaze. So Pure je naš način davanja doprinosa zelenijoj budućnosti. Nismo potpuno promijenili način rada, samo smo pogledali što već činimo i odlučili to raditi bolje", rekao je Keuneov izvršni direktor Eelco Keune.

Asortiman So Pure sastoji se od četiri proizvoda za kosu: Cool osvježava srebrne tonove plave ili sijede kose, Restore hidratizira žednu kosu, Polish zaglađuje kosu sklonu frizzu, a Clarify pomaže u zaštiti kose od onečišćenja, a ponovno punjiva pakiranja šampona i regeneratora dolaze u veličinama od 400 i 1000 ml, a u rješenjima Restore i Polish nalaze se i maske za kosu.

 | Autor: Keune Keune

Filozofija cijele linije oslanja se na četiri važna stupa. Prvi je da su So Pure proizvodi veganski, izrađeni od certificiranih prirodnih sastojaka i bez okrutnosti jer Keune nikada ne testira na životinjama. Drugi je prenamijena jer su svi proizvodi izrađeni od sastojaka dobivenih iz otpada šećerne repe pa Keune koristi ono što već postoji i nema potrebe za uzgojem novih usjeva.

Treći je stup ugljična neutralnost; pazi se na svaki korak u proizvodnom lancu, od proizvodnje do formula, transporta i pakiranja, a sve nesmanjene emisije nadoknađuje certificiranim projektom kompenzacije ugljika. Četvrti stup je koncentrirana formula koja kupcu u istom volumenu daje više šampona i regeneratora.

 | Autor: Keune Keune

Keune Haircosmetics najveći je nizozemski proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu. Ova obiteljska tradicija koja traje već 100 godina počela je s Janom Keuneom, amsterdamskim ljekarnikom kojega svijet pamti po izumu minivala kakav danas poznajemo. Od tada, Keune je prerastao u multinacionalnu kompaniju, a pritom nije izgubio tradicijske i obiteljske vrijednosti. Prisutan je u više od 89 zemalja svijeta, a obitelj Keune je još uvijek na čelu kompanije.

Photo: Keune

Komentari 0