Beauty

Kate Middleton ima trik za savršeni smokey eye! Kopiraj ga!

Kate Middleton je možda samo vojvotkinja, ali je kraljica našeg srca kada je u pitanju beauty!

Ima najbolju frizuru i nikad nema 'bad hair day', i to doslovno NIKAD, a ne kaska ni savršeno odmjerenom šminkom. Ona je klasičarka, koja ima chic pristup make upu, koja pritom pazi na kvalitetu i ne pretjeruje. Pričamo, naravno, o vojvotkinji Kate. 

I ovoga puta njezino se javno pojavljivanje pretvorilo u potragu za preparatima koje koristi. Kate je dan poslije svog 36. rođendana išla u posjetu jednoj londonskoj školi i za to je nosila savršeno odmjeren smokey eye. Imala je dramatičan tuš s blago izvučenim okom i pritom nude usnice, što je odabir s kojim se teško pogriješi. Pitamo se, je li i ovaj put nosila svoj najdraži brend Bobbi Brown?!

Ono što znamo je sljedeće: Kate svoju podlogu održava minimalnom, pritom pazi da ima malu pokrivnost i sjajan finiš. Uz to, obavezno nosi ružičasto rumenilo, najčešće u nijansi ruže. Bronzer joj najčešće nije obavezan, kao ni highlighter jer ima prirodno sjajnu kožu. Što se tiče obrva, uvijek su naglašene i dobro popunjene, ali pritom se pazi da djeluju prirodno. 

Prijeđimo na usne; Prije svega, njene usne su dobro hidratizirane, a onda je povrh njih nanesen ružičasto-nude ruž. S obzirom na to da voli djelovati što prirodnije, dobra opcija umjesto ruža je i najobičniji balzam za usne. 

U konačnici, u ovom koraku se krije trik! Kate je nosila smokey eye, ali nije ga radila tipično s crnim sjenilom i mučila se s blendanjem. Tajna leži u tušu! Naime, dobar tuš sa zamagljenim rubovima odradit će pola posla za smokey eye spari li ga se sa smeđim sjenilom. Kao bazu na oko nanesi smeđe sjenilo (preko cijeloga oka, čak i u kutove!) i izblendaj mu dobro rubove. Zatim izvuci crni tuš i zamagli mu rubove, a onda stavi puno maskare. Et voila, gotova si!

Možda vas zanima 5 trikova kako popraviti slomljeni nokat Rubrika Beauty Beauty
Photo: Getty/Guliver

Komentari 0