Beauty

Kao Avon Lady možeš uživati u šminkanju, isprobavanju proizvoda i postati profesionalac

  • Voliš se šminkati, isprobavati kremice... Sjajno, sad svoju ljubav možeš pretočiti u dobru uštedu!
  • Postani Avon Lady - prijava je brza, radi se od kuće, onoliko koliko želiš, a na putu beauty blogerice pratit će te Avonov profesionalni tim. Treba li spomenuti i dodatne nagrade, putovanja, popuste?
  • Također, Avon u travnju ima i hvalevrijednu kampanju, prodaju broševa kojom se prikupljaju donacije za žene oboljele od raka dojke. Podržimo ih!

Sva sreća što imamo društvene mreže, pomislili smo mnogo puta u ova izazovna vremena kad često radimo od kuće (ili čak nemamo posao), a izlasci i privatna druženja svedeni su na što manju mjeru. Pa, doista. Uz sve prednosti koje nam one nude, poziv brenda Avon stiže kao još jedna: ovaj kozmetički div koristeći digitalne kanale poziva što veći broj žena da se prijave i postanu Avon Lady te tako uživaju koristeći njihove proizvode, afirmiraju se kao ambasadorice brenda na društvenim mrežama - zgodan način da finacijski potmogneš kućni budžet, uštediš ili čak izgradiš karijeru!

 | Autor: Avon Avon

Jednim klikom postani Avon Lady

Radi se od kuće, radno vrijeme je fleksibilno, a o tebi ovisi koliko ćeš truda i vremena uložiti u ovaj posao, naravno sve uz Avonovu podršku i pomoć njegovih beauty profesionalaca. Avon Lady postaje se brzo, lako i besplatno - jednim on-line klikom, a nakon prijave, u roku od 48 sati, kontaktirat će te predstavnica kompanije. Pitati možeš sve što te zanima i onda odlučiti, a odluka vjerojatno neće biti teška jer prednosti je mnogo: od posebnih ponuda samo za Avon Ladies do druženja, osvajanja nagrada, putovanja…

Vrijedni pokloni - za samo 1 kunu!

Već od prve narudžbe, za samo 1 kunu, możeš osvojiti vrijedne poklone, setove s mirisima, makeupom, modnim dodacima. Naravno, uz određene uvjete, ali i stalno prisutnu podršku Avon tima koji ti pomaže na svakom koraku novopečene beauty bloggerice. I nakon učlanjenja sve se radi on-line, od narudžbi (koje se ne plaćaju unaprijed već s odgodom od 14 dana!) do treninga. Sjajan način da dođeš do koje kune, posebno ako uživaš u šminkanju i isprobavanju kozmetičkih proizvoda. 

Kupi broš i pomogni oboljelima od raka dojke

Biti Avon Lady ima i drugo lice: kako Avon podržava žene već 135 godina i poznat je po svom humanitarnom radu, raditi u kompaniji sa srcem budi ponos i osjećaj da se radi nešto društveno vrijedno. Takva je i njihova trenutačna kampanja - prodaja broševa sa rozom vrpcom za borbu protiv raka dojke. 

 | Autor: Avon Avon

Kupnjom donirate i za Avon sobe u Centru za psihološku pomoć udruge SVE za NJU! gdje se nalaze dvije Avon sobe za smještaj žena iz udaljenih mjesta za vrijeme liječenja u Zagrebu. Zahvaljujući prodaji ovih proizvoda Avon je u travnju donirao i 42.000 kuna udruzi Sv. Agata u Glini (novčanu donaciju i potrebne proizvode), kako bi pomogli ženama u potresnom području, onkološkim bolesnicama koje trebaju redovnu terapiju i psihološku pomoć.

Žene su na prvom mjestu

Kako kaže Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu: „Avon jest kompanija koja žene stavlja na prvo mjesto i to ponosno čini već više od 130 godina. Jednom rukom stavljamo maskaru na oči, a drugom se borimo protiv raka dojke. Dok nanosimo ruž na usne, glasno progovaramo protiv nasilja. Podrška u ovo teško COVID-19 vrijeme još je potrebnija čega smo svjesni i donosimo uvijek bolje i više. Jer bolji svijet za žene je bolji svijet za sve!”

 | Autor: Avon Avon

Photo: Avon

Komentari 0