Beauty 10. rujna 2014.

Kako postati vizažist?

Ministry of Beauty Make up učilište otvara 06. listopada svoja vrata za jesensku generaciju polaznika Professional Make up tečaja.

Iza Ministryja stoji 25 godina stručnog iskustva, usavršavanja i projekata te neprekidna želja za inovacijama koje polaznicima sa strašću prenose njeni osnivači, Boris Čavlina i Silva Stojanović, vrhunski make up artisti s međunarodnim iskustvom čiji je kist naglašavao ljepotu brojnih poznatih lica, kao što su Jane Fonda, Naomi Campbell, Courteney Cox, Elton John, i brojni drugi.

 | Autor:

Boris Čavlina, povrh toga je kreativni direktor u tvornici dekorativne kozmetike Gotha Cosmetics gdje sa svojim timom razvija nove proizvode i trendove za najveće svjetske beauty brendove, poput Estee Lauder, Marc Jacobs, Tom Ford i Laure Mercier. Silva Stojanović zaslužna je za besprijekornu filmsku i televizijsku šminku vodećih produkcija u regiji, a surađivala je i s Robbie Williamsom na snimanju spota za pjesmu “Lovelight”.

 | Autor:

Bilo da želište postati budući profesionalac ili osviješteni individualac koji stečeno znanje koristi za vlastite potrebe, prijavite se do 28. rujna i postanite dio nove generacije “ministara ljepote”. Učite od vrhunskih stručnjaka koji kreiraju trendove i poznaju sve zakone besprijekornog make upa. Nakon završene Ministry of Beauty Profesional Make up tečaja, u trajanju od četiri tjedna, stečeno zvanje se upisuje u radnu knjižicu i dobivate diplomu make up stručnjaka.

Prijave su moguće do 28. rujna.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0