Beauty

Kako Jennifer Aniston održava svoju zavidnu liniju?

Vježba šest puta tjedno, a poslije tjelovježbe se osjeća prekrasno...

Jennifer Aniston magazin People proglasio je naljepšom ženom na svijetu, a 47-godišnjoj glumici i upola mlađe dfame mogle bi pozavidjeti na odličnoj liniji. Glumica je već u nekoliko navrata izjavila kako obožava vježbati, stoga ni ne čudi što ja tako zgodna, a u velikom intervjuu za People otkrila ja i još neke zanimljivosti o svojoj fitness rutini, nakon koje se, kako kaže, osjeća prekrasno, jer zna da je radila na svom "jedinom tijelu kojeg ima":

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Plan treniranja
"Tri puta tjedno idem na tečajeve spin-yoge, što uključuje 25 do 30 minuta spininga i zatim 30 do 40 minuta yoge. Također, tri puta tjedno radim trening snage kod kuće,  što je malo komplicirano za objašnjavanje, ali se svodi na korištenje vlastite težine. Nekad umjesto toga odradim kardio trening, koji se najčešće sastoji od tri dijela: 15 minuta na sobnoj bicikli, 15 minuta na traci za trčanje i 15 minuta na elliptical spravi." Pretpostavljamo da se ovaj jedan preostali dan i ona odmara.

O motivaciji
"Izdržite i razmišljajte o predivnoj tjestenini ili meksičkoj hrani koju ćete jesti za vikend te vizualizirajte to ispred sebe dok trenirate," savjetuje Aniston.

Čarobni napitak
"U svoj proteinski shake ubacujem banane, trešnje, borovnice, zeleni prah, kakao prah, čokoladne mrvice od stevije i čokoladno mlijeko od badema. Kao što vidite, obožavam okus čokolade."

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

O prihvaćanju vlastitih mana
"Nikada nisam bila zadovoljna svojom stražnjicom, jer je bila pre 'prčasta', a sada ljudi troše gomilu novca kako bi postigli isti efekt. I dok svi rade čučnjeve, meni i dalje nije jasno zašto je to trend. Prije sam bila dosta nezadovoljan cijelim svojim tijelom, jer sam bila okrugla, a sada sam ga naučila voljeti i prihvatila sam sve svoje mane."

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0