Beauty

Kako izgledati poput J.Lo u pet jednostavnih beauty koraka?

Poznata vizažistica slavnih Ariel Tejada otkrila je sve beauty trikove pjevačice i glumice Jennifer Lopez

Ariel Tejada, prestižna američka vizažistica koja šminka neke od najslavnijih osoba poput Chrissy Teigen i Ashley Graham, otkrila je pet beauty koraka kojima se služi pjevačica i glumica Jennifer Lopez. Donosimo ih u nastavku:

1. korak: njega kože lica

"Kada pogledam u J.Lo, prvo što mi padne na pamet su seksepil, samopouzdanje i mladenački izgled, a sve to dolazi od činjenice da joj je koža zaista lijepa. Prva stvar koju moraš izbjegavati u njezi kože je da šminku ne skidaš vlažnim maramicama.  Poželjno je investirati u dobar proizvod za čišćenje, a potom u piling koji ćeš raditi nekoliko puta tjedno kako bi uklonila višak mrtve kože i lice održavala čistim. Sve u svemu, najbitnije je da koristiš dobar proizvod za čišćenje lica i hidratantnu kremu", otkrila je Ariel Tejadi. 

 

A post shared by ARIEL (@makeupbyariel) on

2. korak: lagana podloga

"Najveća pogreška koju žene rade kod nanošenja make upa je to što koriste jako puno pudera. Naime, potrebno je koristiti laganu podlogu kako bi se sjaj kože koju si prethodno pripremila vidio kroz nju. Zato na fotografijama koža izgleda lijepo i prirodno. Moja preporuka je Giorgio Armani's Luminous Silk koji ima srednju pokrivenost, a daje visoki sjaj."

3. korak: tekući iluminatori

"Moj trik za sjajnu kožu je korištenje tekućeg iluminatora s puderastim highlighterom jer tako koža izgleda najprirodnije. Također potrebno je dobro izblendati tekuće proizvode i pudere i investirati u dobar sprej za fiksiranje."

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima Nevjerojatnim makeoverima ova vizažistica ženama vraća ljepotu i sigurnost Rubrika Beauty Beauty

4. korak: prikrivanje nepravilnosti

"Izbjegavaj korištenje iluminatora na nepravilnostima na koži lica (poput bubuljica) jer ta mjesta trebaju biti što manje naglašena kako pažnja ne bi bila usmjerena na njih. Mnoge žene misle kako će nanošenjem više slojeva pudera učiniti da nepravilnosti nestanu pa samo dobiju suprotan efekt. Dovoljno je da staviš samo malo korektora."

5. korak: puder u kamenu

"Ljudi često izbjegavaju puder u kamenu jer misle da će im koža izgledati prirodnije bez njega. Međutim, upravo on može biti odlično rješenje za uklanjanje viška masnoće s lica, posebno na T-zoni. Na drugim dijelovima lica možeš koristiti prozirni puder i dodati malo bronzera za sjaj."

Photo: Getty Images

Komentari 0