Beauty 26. travnja 2018.

Kako izgledati glamurozno bez puno truda?

Misliš da su frizure koje nose hloivudske zvijezde nedostižne? Uz ove savjete i kvalitetne proizvode možeš ih napraviti sama - uz samo nekoliko jednostavnih koraka kod kuće

Jesi li i to među milijunima žena koje su svakodnevno suočeni s istom dilemom: s jedne strane žele frizuru koja savršeno upotpunjuje njihov stil, a s druge strane su svjesne kako proizvodi za oblikovanje oštećuju kosu. Dok su se tijekom godina omiljene frizure mijenjale, pojam lijepe frizure je uvijek bila prirodna i zdrava kosa. Iz tog razloga, NIVEA oblikovanje i njegu kosu podiže na novu razinu te predstavlja NIVEA Care & Hold liniju proizvoda. Ova linija proizvoda jamči cjelodnevnu postojanost frizure, ne isušuje kosu, regenerira unutarnji dio vlasi, a pri tome je ne otežava. Prava mala revolucija u proizvodima za oblikovanje kose! Struktura vlasi je ojačana, kosa nije sljepljena i izgleda zdravo. Koja žena to ne bi voljela?!? 

U središtu formule nalazi se pantenol – prirodno dobiveni provitamin koji ojačava unutarnji dio vlasi i hrani kosu. Uz to, formula sadrži eucerit, jedinstveni NIVEA sastojak. Eucerit se dobiva iz prirodnog voska koji se nalazi u vuni. Ova formula kosi podaruje prekrasan sjaj, ojačava unutarnji dio vlasi te je ojačava u cjelosti. Frizura ostaje postojana, a kosa je zaštićena od vanjskih utjecaja.  

 | Autor:

Za savršenu 24-satnu postojanu frizuru, NIVEA je pripremila NIVEA Care & Hold pjenu za kosu. Zahvaljujući njoj, kosa je dugotrajno postojana. Pri tome, kosa nije otežana i zadržava prirodnu pokretljivost. Hranjiva NIVEA Care & Hold gel krema osigurava dodatnu strukturu. Mliječna, lagana formula fiksira kosu, a pri tome ne ostavlja tragove. Za prirodni sjaj i snažno učvršćivanje – bez efekta kacige – upotrijebite NIVEA Care & Hold lak za kosu. Ovaj lak predstavlja savršeni proizvod kojim ćete frizuri dati završni dodir. Istovremeno, kosu čini prekrasno sjajnom i drži je na mjestu tokom čitavog dana. 

Korištenjem ova tri proizvoda za oblikovanje, svojoj kosi ćete podariti opušteni volumeni i zadržati prirodnu živost.   

Tri frizure koje su gotove u nekoliko minuta

1. Polupodignuta frizura

Kombinacija zavodljivih kovrči i podignute kose super je za svakodnevni, ali i svečaniji look. Kosa za početak mora biti svježe oprana i osušena. Počešljaj kosu i odvojite jedan pramen sa vrha glave te ga zajedno sa šiškama pričvrsti na stranu kako ne bi smetao dok radiš frizuru. Nastavi odvajati dio po dio kose i pripremi ih za oblikovanje NIVEA Care & Hold lakom za kosu. Zatim te dijelove kose omotaj oko uvijača. Kako bi frizura izgledala zanimljivije, mijenjaj smjer u kojem ih omataš. Nakovrčanu kosu rasčešljaj. Uzmi dva prednja dijela kose, ukosnicama ili gumicom učvrsti na zatiljku i gotovi ste. 

 | Autor:

2. Niska punđa

Ovo je ležerna, ali sofisticiranija verzija klasične punđe. Nanesite NIVEA Care & Hold pjenu za kosu na korijen i osušite kosu. Pjena će zaštititi vašu kosu od topline tijekom sušenja i pružiti joj prirodan volumen. Kad si završila sa sušenjem, uzmi gumicu i oblikuj niski konjski rep. Nakon toga, samo omotaj deblji pramen kose oko korijena repa u punđu i učvrsti ga ukosnicom.

 | Autor:

 

3. Voluminozan visoki rep 

Visoki rep je uvjerljivo najpopularnija ležerna frizura. Istovremeno, to je i uvjerljivo najlakša frizura koju možeš napraviti, a pri tome izgledati otmjeno. Kosu gumicom sveži čvrsto u rep, a potom podignite par pramenova iznad gumice za kosu i omotaj oko baze repa. Prstima uhvati pramen kose i blago ga natapiraj te isto ponovi i s drugim dijelovima repa. Tako ćeš kosi dati volumen i učiniti frizuru prirodnijom. Fiksiraj frizuru nanošenjem NIVEA Care & Hold laka za kosu na dio iznad repa kako bi postigla njegovani i sjajni završni izgled.

 | Autor:

Komentari 0