Beauty
Kako blendati različite make-up proizvode

Kako blendati različite make-up proizvode

Kada je riječ o nanošenju tekućeg pudera, korektora ili proizvoda za konturiranje lica, blender je definitivno najbolje rješenje...

U posljednjih nekoliko godina, beauty blender postao je proizvod bez kojeg se ne može! Kada je riječ o nanošenju tekućeg pudera, korektora ili proizvoda za konturiranje lica, blender je definitivno najbolje rješenje. Međutim, različiti proizvodi zahtijevaju različite tehnike blendanja pa vam predstavljamo nekoliko savjeta kojih bi se trebale pridržavati kada blendate make-up proizvode.

Tekući puder

Savršen prirodni izgled dobit ćeš s malom količinom tekućeg pudera. Vodom blago namočite blender pa tek onda krenite s nanošenjem tekućeg pudera. Namočeni blender omogućit će vam kontrolu količine tekućeg pudera koji nanosite, a lice će na kraju izgledati potpuno prirodno i blistavo.

Korektor

Za nanošenje korektora, bit će vam dovoljan samo vrh blendera. Za precizno nanošenje, pažljivo utapkajte korektor, a nakon toga nanesite kompaktni puder koji će ga dodatno fiksirati.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Proizvodi za konturiranje

Za konturiranje koristite specijalne blendere namijenjene baš ovim proizvodima. U pitanju su zaobljene spužvice koji olakšavaju nanošenje i konturiranje. Vodite računa da jednu stranu blendera koristite za svjetlije, a drugu za tamnije nijanse kako ne bi došlo do miješanja boja na spužvici, zbog čega vam lice može djelovati prljavo.

Dodatni savjeti:

  • Prirodan look ćeš postići tako što ćeš proizvode u malim količinama lagano utapkati blenderom.
  • Ako nemaš odgovarajući kist, blender možeš iskoristiti i za nanošenje tekućeg pudera i BB kreme.
  • Iskoristi blender i za nanošenje ruža! Za prirodan izgled usana, nanesi ruž na vrh blendera i lagano ga utapkaj.

​​​

Photo: PR/WhatsApp