Beauty

Kakav dobar početak tjedna! Danas možeš osvojiti vrijedan Jane Iredale poklon paket

  • Uz nas i Value4Money: beauty natječaj početak tjedna ne može biti nikako loš
  • Od početka mjeseca svakodnevno za tebe ima odlične nagrade, a na tebi je samo da glasaš i možda baš ti budeš sretna dobitnica
  • Samo nekoliko klikova te dijeli od današnje vrijedne nagrade - poklon paketa Jane Iredale

Vjerojatno već znaš za naš Value4Money: beauty natječaj u kojem svakog dana možeš glasati za svoj omiljeni proizvod iz svake kategorije te odgovoriti na zadano pitanje. Jednostavnim klikom ovdje i ispunjavanjem ovih jednostavnih koraka ulaziš u izbor za dnevnu nagradu koja je zaista vrijedna. Početak novog radnog tjedna odlučili smo ti uljepšati poklon paketom Jane Iredale koji sadrži kozmetičku torbicu s trial size proizvodima - purepressed base 2 pudera, smooth affair primer, maskara, condition za oči, just kissed ruž za usne.

 

PurePressed puder s UVA/UVB SPF 15/20

Ovaj odličan puder ima zaista širok spektar zaštite od sunca. Dolazi u kamenu pa je tako idealan za masnu kožu i kožu s proširenim porama. On je zapravo podloga, puder, korektor te zaštita od sunca u jednom, a isto tako djeluje protuupalno na akne i smiruje kožu. Vrlo je otporan na vodu i visokopigmentiran, a nanosi se ravnomjerno i lako, pružajući dugotrajno i prekrasno prekrivanje. Minerali reflektiraju svjetlo što kožu čini besprijekornom, zdravijom i mlađom, a ne zaboravimo kao se smanjuje i vidljivost pora i bora. Ne sadrži mineralna ulja, talk, boju i parabene. S njime možeš biti sigurna jer je blag, siguran i pogodan za osjetljive oči, a zasluge za to možemo pripisati činjenici da je  napravljen od sastojaka koji su zdravi za kožu. Odličan je za sjenčanje, prosvjetljivanje, oblikovanje te kao podloga, a važno je napomenuti kako ti neće stvarati nabore i veoma će ti dugo trajati. Njegova cijena je 290 kuna. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Smooth Affair Primer

Ovaj primer je idealan za tvoje lice prije nanošenja mineralnog make upa kako bi on ostao postojan i dugotrajan. Osim što će ujednačiti tvoj ten, zagladit će fine linije te će smanjiti vidljivost proširenih bora. Osim što se koristi kao podloga, možeš ga koristiti navečer nakon umivanja da ti koža lica ostane zdrava, hidratizirana i sjajna. Inače, njegova cijena je 299 kuna

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Produživač i regenerator za trepavice

Proizvod koji služi kao podloga prije nanošenja maskare te tvojim trepavicama daje dužinu i volumen, a samim time ti neće biti potrebno puno maskare. Sadrži ekstrakt algi koji štiti i njeguje trepavice, a prije samog nanošenja maskare dovoljno je jedno češljanje njime i trepavice postaju čvršće i duže. Cijena ovog genijalnog proizvoda je 145 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Maskara za produljivanje trepavica

Maskara Pure Lash Lengthening sadrži duga celulozna vlakna koja su napravljena bez sintetike, a izdužuje trepavice do neprepoznatljivosti. Proteini pšenice zaslužni su za volumen te uvijaju i jačaju trepavice. Možeš biti sigurna kako će ti četkica ove maskare odvojiti trepavice te će ona biti ravnomjerno nanesena. Ovaj proizvod se može kupiti po cijeni od 145 kuna. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Just kissed ruž za usne

Osim što ovaj proizvod odlično izgleda na usnama, uz svoje prirodne sastojke poboljšava prirodnu boju tvojih usana. Osim što ga možeš staviti na usne, poigraj se njime i na svojim obrazima jer se koristi i kao kremasto rumenilo. U kojem god ga slučaju koristila postići ćeš dugotrajnu boju usna i obraza, a odlično se stapa i sa svakim podtonom kože. Cijena ovog multifunkcionalnog proizvoda je 218 kuna. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Nakon što si vidjela koji sve proizvodi mogu postati tvoji, požuri ispuniti sve korake ovdje, a mi ti držimo fige da baš ti budeš sretna dobitnica!

Photo: Miss7/PR

Komentari 0