Beauty

Kakav dobar početak tjedna! Danas možeš osvojiti genijalan paket essence i Catrice proizvoda

  • Uz nas i Value4Money: beauty natječaj početak tjedna ne može biti nikako loš! 
  • Sigurno si dosad već primijetila da svaki dan dijelimo odlične nagrade, a današnja nagrada sigurno će te potaknuti da se uključiš u naš beauty natječaj
  • Na tebi je samo da odabereš beauty favorite ovdje i odgovoriš na kratko pitanje - i možda baš ti budeš sretna dobitnica super poklon paketa

Vjerojatno već znaš za naš Value4Money: beauty natječaj u kojem svakog dana možeš glasati za svoj omiljeni proizvod iz svake kategorije te odgovoriti na zadano pitanje. Bez brige, nije teško. Jednostavnim klikom ovdje i ispunjavanjem ovih jednostavnih koraka ulaziš u izbor za dnevnu nagradu koja će ti sigurno uljepšati tmurne, jesenske dane.

Početak novog radnog tjedna odlučili smo ti uljepšati poklon paketom essence i Catrice proizvoda. A najbolje od svega je to što te u paketu očekuju dva od svakog proizvoda pa svoju nagradu možeš podijeliti s frendicom, mamom, sestrom ili nekom drugom dragom osobom. Evo o kojim proizvodima je riječ...

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation tekući puder, 30 ml

 | Autor: PROMO PROMO

Trebaš li puder za lice s kojim ćeš biti sigurna da će izdržati tvoj užurban i aktivan dan, a da ne izgleda kao da nosiš masku? Ako si u potrazi za svojom 'drugom kožom', Catrice HD Liquid tekući puder osjećat ćeš upravo tako. Ovaj ultra lagani puder tekuće teksture s niacinamidom, nudi izrazito visoku i snažnu pokrivenost, a da ne osjećaš vlastito lice kao da ima masku. Njegov finalni baršunasto-mat efekt bit će odlična podloga za ostatak šminke koju planiraš nanijeti. Otporan je na vodu i znoj, a tvoje lice će biti zaštićeno od vanjskih utjecaja do 24h ako treba. Formula ne sadrži parabene niti mikroplastiku.

essence Lash PRINCESS false lash effect maskara, 12 ml

 | Autor: PROMO PROMO

Trepavice nikad ne mogu biti dovoljno duge ili dovoljno guste, a potraga za još boljom maskarom rijetko kad prestaje. No i taj izazov bi mogao postati lakši s essence Lash PRINCESS false lash effect maskarom, koja će stvoriti efekt umjetnih trepavica. Četkica ove maskare u obliku je stošca, a s prvim potezima trepavice će dobiti na duljini, dok će ostali nanosi činiti trepavice sve debljima dok finalni dojam ne budu guste, dugačke i lijepo razdvojene i definirane trepavice. Mekana formula maskare dopušta višeslojno nanošenje bez straha od stvaranja grudica. Veganskog je sastava i oftamološki je testirana.

essence styling soap set za obrve

 | Autor: PROMO PROMO

Dobro definirane obrve daju licu još više osobnosti. essence Brow Styling Soap set za obrve u praktičnom mini formatu nudi sve što je potrebno za individualan i samouvjeren izgled obrva. Ovaj set sastoji se od teksture nalik sapunu, kojeg je potrebno malo pošpricati vodom ili fiksatorom za šminku, nanijeti na pripadajuću četkicu te potom začešljati svoje obrve. Sapun za stiliziranje ugodno je lagan, dugotrajan i proziran, pa odgovara boji obrva, a u konačnici će ostaviti dojam prirodno stiliziranih obrva. Set sadrži i maleno, integrirano ogledalo i veganskog je sastava.

Samo te nekoliko klikova dijeli od ovog genijalnog beauty paketa koji spremno čeka svoju vlasnicu. Možda si to baš ti! Glasaj za svoje favorite ovdje, a mi ti želimo sreću!

Photo: PROMO

Komentari 0