Beauty

Juha za doručak i spavanje u rukavicama: Kako se manekenke bore protiv prehlade?

Manekenke otkrivaju trikove za jačanje imuniteta koji im pomažu da izdrže naporne radne dane i pritom očuvaju svoje zdravlje

Ekstremne promjene temperatura mogu ugroziti vaš imunitet i narušiti vam zdravlje. To dobro znaju i modeli koji se, osim s promjenama vremene, ovaj mjesec trebaju nositi i s dalekim putovanjima na svjetske modne revije i tamo odraditi posao, te nakon toga produžiti na after partyje ili druge zadatke. Ako ste se pitali kako uz sve to uspijevaju ostati zdrave, otkrijte ovih šest trikova za jačanje imuniteta i izbjegavanje prehlade u koje se manekenke kunu:

Lily Aldridge

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell
"Sok od đumbira je odličan za imunitet. Ja ga pijem tri puta dnevno, a uzimam i sirovi đumbir, kako bi spriječila bolesti.

Irina Shayk

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com
Jedite mnogo tople juhe. Ja sam iz Rusije i odgojena sam na hladnoći, gdje je vruća juha tipični doručak. Ako vam je teško ujutro jesti juhu, zamijenite ju vrućim čajem s limunom i mentom."

Jourdan Dunn

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
"Jednostavno - obucite se toplo, ali i slojevito, da se lako možete prilagoditi različitim temperaturama."

Sarah Brannon

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
"Kada sam bolesna, u potpunosti izbjegavam kavu, jer se od nje osjećam još gore. umjesto jutarnje kave pijem sok kojeg sama napravim od karfiola, jabuke, ananasa, celera, limuna i đumbira. Osim toga, pobrinem se da pojedem dovoljno povrća i proteina, a od vsega toga osjećam se bolje i lakše idem kroz dan."

Madison Stubbington

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
"Pijem jako puno vode, a mislim da mi i kava pomaže. Također, uvijek se pokušavam dovoljno naspavati, a u hladnijim danima spavam s rukavicama ili grijačima za prste, jer svaki put kada sam bolesna, hladno mi je prstima."

Isabella Emmack

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
"Kada se osjećam boležljivo pijem mnogo tekućine, a nadraži mi je prirodni sok od lubenice."

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0