Beauty Make Up 1775 prikaza 19. lipnja 2017.

Jesu li plastični nokti novi hit?

promo.

Kad smo bili djeca plastični nokti s francuskom manikurom činili su se kao domet glamura - ipak, ubrzo smo se probudili iz tog pijanog sna.

Plastični nokti bili su svojevrstan hit krajem 90- ih, iako su donijeli više frustracija nego li sreće. Nokti su najčešće dolazili u verziji francuske manikure (ili dograđene s uvijek popularnim Swarovski kristalom), bili su specifičnog oblika koji se nije mogao prilagođavati jer je bio od teže plastike, a uz njih je išlo poprilično tragično ljepilo koje je plastične nokte jedva držalo na mjestu, a pritom je i štetilo samom noktu. Dolaskom gel manikure ova čudesa padaju u teški zaborav, ali nekim čudom sada se vraćaju na police i beauty radare mnogih urednica, pa i blogerica.

 | Autor: promo promo

Apsolutno prekrasne plastične nokte izdaje brend Static Nails čiji noktići su sasvim nešto drugačije od onoga na što smo navikli! Mali paket za plastične nokte košta 16 dolara, a dolazi u nekoliko različitih dizajna, dok baš svaki sadrži ljepilo, nokte i rašpicu. Ovi nokti su tanki (neki čak i prozirni) i mogu se rezati i rašpati tako da ih možeš savršeno prilagoditi svojem noktu, a ljepilo uz kojega dolaze se suši u roku od 30 sekundi i drži 5 do 8 dana, ovisno o tome što sve radite na dnevnoj bazi.

Nokti se mogu naručiti na istoimenoj stranici. Kako vam se čine?

Komentari 0