Beauty 15. studenoga 2021.

Jesi li već isprobala ovo hidratantno i potpuno prirodno ulje za njegu ožiljaka i strija?

Promo.

Uz sve veću potražnju za proizvodima za njegu kože u trudnoći od prirodnih sastojaka, Bio-Oil je razvio proizvod za njegu ožiljaka i strija isključivo od prirodnih ulja. Rezultati kliničkih ispitivanja pokazali su da je proizvod jednako učinkovit kao i originalni Bio-Oil proizvod za njegu ožiljaka i strija, i po prvi je puta dokazano da prirodni proizvod po učinkovitosti odgovara vodećim proizvodima u toj kategoriji.

Bio-Oil ulje za njegu kože (Prirodno)  60 ml 

Bio-Oil prirodno® ulje za njegu kože sadrži 100% prirodne sastojke. Sastoji se od mješavine prirodnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i eteričnih ulja, s vitaminima i prirodnim antioksidansima. U svojoj formuli sadrži šesnaest sastojaka koji se hladnim mješanjem u kontroliranim uvjetima sljubljuju u homogeno ulje.

Glavni sastojci su biljna ulja jojobe, ulje sjemenki nara, ulje chia sjemenki i ulje sjemenki inca inchi, eterična ulja kamilice, lavande, nevena i pačulija te vitamin E iz ulja pšeničnih klica i vitamini iz ulja šipka. 

 | Autor: Bio-Oil ulje za njegu kože (Prirodno), 60 ml. Preporučena MPC je 101.23  kn

Zahvaljujući svom sastavu Bio-Oil prirodno ulje bogato je omega 3 masnim kiselinama antioksidansima i vitaminima, koji pomažu očuvati i poboljšati zdravu barijeru kože, pomažu u ublažavanju suhoće kože i povećanju hidratacija, pomažu u smanjenju pojave finih bora i u održavanju elastičnosti kože te osiguravaju hidrataciju i poboljšavaju glatkoću kože, pomaže poboljšati izgled strija i ožiljaka, te neujednačenog tena i pigmentacijskih mrlja kože.

Primijenjuje se dva puta dnevno tijekom najmanje tri mjeseca. Tijekom trudnoće trebalo bi ga primjenjivati ​​dva puta dnevno od prvog tromjesečja. Ulje je nemasno i lako se upija, pogodno je za osjetljivu kožu.