Beauty

Jesenska make up paleta vlogerice Matee Frajsberger

Da se u Hrvatskoj može živjeti od bloga dokazala je talentirana Matea Frajsberger. Otkrila nam je koje jesenske boje preferira na svom licu.

Ne znam jesmo li to dovoljan broj puta naglasile, ali da, jesen je. Veseli joj se i beauty vlogerica Matea Frajsberger čiji YouTube kanal Click4Chic broji 43.000 pretplatnika. Otkrila nam je kako se šminka ovih dana i s kojim bojama smatra da ne možeš pogriješiti. 

„Neizbježna bordo, crvena, smeđa i tamno ljubičasta su nijanse koje obožavam koristiti čim dođe hladnije vrijeme“ - kaže Matea o izboru ruževa. Ipak, naglašava da usne prije tamnih ruževa trebaju piling i njegu, a prije nanošenja obavezno olovkom iste nijanse iscrtaj cijele usne. Tako će ruž dulje trajati.

 | Autor: Click4Chic Click4Chic

Obrve su istaknute, a lice se slobodno može malo jače konturirati. Highlighter je, kaže Matea, neizbježan i njime se završava svaki look. Sigurno ćemo poslušati Mateine savjete. Ona svoje savjete voli zabilježiti u obliku vloga koji dijeli sa svim zaljubljenicima u make up, modu i putovanja. 

Photo: Click4Chic

Komentari 0