Beauty
1/8

Jesenska njega kose za muškarce

Kada su u pitanju muškarci i frizure promjena uglavnom nema, većina muškaraca čitav život nosi isti tip frizure, rijetko mijenja šampon i gel, a gotovo nikada frizerku. Muškarce je dakle po pitanju frizure teško natjerati na promjenu.

Ali riskirati se često isplati, isprobajte novu frizuru, pustite drugačiju bradu i priuštite si novi proizvod za kosu. Promjena frizure može vas ugodno iznenaditi a slično je i s proizvodima za njegu i stiliziranje. Muškarci žele efikasne proizvode samo za muškarce, žele trenutne efekte, jasne prednosti i jednostavna rješenja. Osobno mi je najdraža [3D]MEN linija koja djeluje u tri dimenzije: jača kosu, trenutno osvježava vlasište i aktivira korijen. Znanstveno dokazani sastojci djeluju na te tri dimenzije kako bi osigurali maksimalnu efikasnost.

 | Autor:

Dubinsko osvježavajući šampon Hair&Body ima dvostruku primjenu, što ga čini izuzetno praktičnim. Bogata pjena s balansiranom pH vrijednosti osvježava i nježno čisti kosu i kožu u isto vrijeme. Pantenol  djeluje na kosu ostavljajući ju jakom i zdravom. Mentol  djeluje na vlasište hladeći ga, a kofein stimulira korijen. Ukoliko imate problema sa sebumom (masno vlasište) tu je Deep Cleansing šampon koji čisti kosu u 15 sekundi. Anti-Dandruff šampon trenutno i efikasno uklanja prhut, sadrži keratin koji jača kosu, cinkov pirition koji nježno uklanja prhut te alantoin koji sprječava i uklanja iritacije.

 | Autor:

Jedan od najvećih problema kod muškaraca danas je ispadanje kose. Vrlo je važno odabrati šampon i kuru koja će pomoći aktivirati korijen vlasi i potaknuti zdravi rast kose. Root Activator šampon pomaže u održavanju gustoće kose a sadrži iznimno dragocjene sastojke taurin i karnitin. Taurin jača vlasište a karnitin aktivira korijen kose i potiče zdravi rast, u kombinaciji sa serumom u periodu od 24 tjedna značajno smanjuje ispadanje kose. Proizvode za stiliziranje prilagodite svom tipu kose i stilu frizure.

 | Autor:

Za ekstremno jako učvršćivanje, naglašene oblike i sjajni završni efekt koristite Strong Hold gel, nanesite ga na vlažnu kosu i rasporedite na dužine i vrhove. Više volite suhe i mat teksture te razbarušene frizure? Onda nećete pogriješiti s [3D] MEN Texture Clay koji jako učvršćuje no ne lijepi kosu a omogućuje razbarušen završni mat izgled. Molding Wax lagani je vosak koji pruža prirodni sjaj i srednju kontrolu, učvršćuje, no omogućuje preoblikovanje frizure.

Novi trend su i masaže vlasišta u frizerskom salonu. Masaže su opuštajuće no ujedno pomažu riješiti neke od važnih problema s vlasištem i kosom s kojom se susreću muškarci. Osvježavajuća masaža dubinski čisti vlasište i kosu te vraća energiju koja je potrebna kako bi kosa zdravo rasla iz korijena, mentol iz Hair&Body šampona lagano hladi i stvara osjećaj ugode na vlasištu.
Masaža za kontrolu pomaže opustiti, umiriti vlasište i ukloniti neželjenu prhut Anti-Dandruff šampon u kombinaciji s tonikom i masažom u salonu. Masaža za aktivaciju potiče cirkulaciju, aktivaciju korijena kose, hranjivi sastojci Root Activator šampona u kombinaciji sa serumom i masažom kružnim pokretima doprinose aktivaciji i zdravom rastu kose a umanjuju ispadanje kose.

 | Autor:

Kada se radi o promjenama uvijek se sjetim riječi svog dragog kolege, edukatora i vlasnika salona Johna Gillespieja:

“Netočno je da muškarci ne trebaju konzultacije. Muškarci su zahtjevni klijenti kod kojih trebate slijediti samo nekoliko savjeta.”

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0