Beauty

Jesen se nosi i u kosi: Ovo je najpoželjnija boja sezone

Očaravajuća boja odlično pristaje gotovo svima, a nijansama opalog lišća savršeno slavi jesen

I dok ljeto obožava plave tonove u kosi, novi trend bojenja koji slavi jesenske nijanse polako osvaja Hollywood, a izgleda jako, jako privlačno. Možda već znate da je ružičasto-zlatna boja must have kada je u pitanju nakit, ali sad je postala i jedna od najpopularnijih boja kose, posebice na Instagramu.

Iako se čitav koncept i ne čini toliko nov, s obzirom da je glumica Emma Roberts još u ožujku svoju kosu obojila u ružičasto-zlatnu, a sad je platinasta plavuša, vjerujemo da će ovaj trend trajati dulje neo što je to bilo u njenom slučaju. Pitate se zašto? Nijanse koje neodoljivo podsjećaju na zalazak sunca, osim što su jako privlačne, stoje svima.
"Ružičasto-zlatna laska gotovo svakom tenu," ističe koloristica slavnih, Jessica Gonzales, koja je proteklih mjeseci baš u tu nijansu obojila brojne klijentice.

Iako nekonvencionalna, ova boja društveno je prihvatljiva, zbog svoje nježnosti i neupadljivosti. 
"Kada isprobavaju novu boju, ljudi se često pitaju hoće li ona biti prihvatljiva i u njihovom poslovnom okruženju. I ja smatram da je ružičasto-zlatna itekako prihvatljiva," objašnjava Gonzales. "To je odličan način da oživite svoj izgled, na ne toliko upadljiv način."

Isprane nijanse tijekom nekoliko tjedana ionako izblijede u plavu, stoga ova boja ne stvara ni preveliku obavezi, a ni ne zahtjeva puno truda. Najlakše ju je postići iz plave kose, jer jedino što trebate je dodati svojoj boji ružičasto-zlatni pigment, no čitav proces bojenje neće biti kompliciran čak ni ako ste prethodno bili brineta.

 

Transformation Thursday 🌸🎀💕💞 on my dearest @dmgbmf #PaintedByLala

A photo posted by Lucille Javier (@babyl_a_l_a) on

Postoji li bolji način da osvježite svoje suncem okupane pramenove za jesen od ovih nijansi s kojima ćete se savršeno uklopiti u prirodu koja poprima smećkasto-crvenkaste tonove?

 

 

Photo: Getty Images

Komentari 0