Beauty

Jennifer Aniston pokazala je novu boju kose na crvenom tepihu. Kako ti se sviđa ova hit nijansa plave?

Ako postoji jedna osoba na ovoj planeti koja može utjecati na beauty odluke brojnih žena, onda je to Jennifer Aniston. Upravo zato su mnogi poludjeli za njezinom linijom proizvoda za njegu kose LolaVie, a uz to godinama nose jednu od najpopularnijih frizura svih vremena, "The Rachel", kako bi sličile njezinom slavnom liku iz serije 'Friends' - Rachel Green. I, sada, zahvaljujući njezinom looku s crvenog tepiha na dodjeli nagrada Emmy 2024., inspirirat će mnoge na isprobavanje nove it plave boje za kosu.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Možda vas zanima Jedan trend pramenova zabilježio je porast pretraživanja od 200 % na Pinterestu! Rubrika Beauty Beauty

Zvijezda serije 'The Morning Show' nosi najveći trend za kosu sezone

Zvijezda serije 'The Morning Show', koja je nominirana za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji, stigla je na crveni tepih u pripijenoj, dugoj, elegantnoj haljini i s malo drugačijom bojom kose nego što inače nosi. Ona je oduvijek plavuša, no ton njezine kose sada više podsjeća na maslac nego što je zlatan, a to je vjerojatno djelo njezinog dugogodišnjeg kolorista, Chrisa McMillana i uvelike je u skladu s najvećim trendovima sezone.

Možda vas zanima U dm je stigao novi top duo - piling za vlasište koji dolazi u paru s četkom za masažu! Rubrika Beauty Beauty

Volimo svijetle plavuše, ali ove sezone se vraćamo tamnijim korijenima kose i vrhovima u nijansama maslaca. Upravo zato su "rich girl" plavi pramenovi trenutno posvuda. Dobro je znati da ovi pramenovi ne sežu do korijena kose, kako bi se postigao prirodniji izgled kose koja izgleda osunčano.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Možda vas zanima Jedan dodatak za kosu slavne dame (baš kao i mi!) uvijek imaju pri ruci Rubrika Beauty Beauty

Jennifer Aniston nosi i modernu verziju legendarne "Rachel" frizure

Poželiš li kopirati i Anistoninu frizuru, samo svog frizera trebaš tražiti modernu verziju “The Rachel” frizure. Za razliku od bob dužine koju je nosila tijekom snimanja serije, njezina trenutna frizura ima duže slojeve i važno ju je oblikovati četkom i fenom, u nešto ravniju verziju legendarne frizure. No, ako nisi raspoložena za promjenu boje kose ili frizure, možeš isprobati i njezinu manikuru.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Ova otmjena manikura savršeno je nadopunila njezin look za dodjelu nagrada Emmy. Naime, nosila je klasičnu francusku manikuru s tankim bijelim vrhovima. Anistonina šminka imala je sličnu bezvremensku notu, s besprijekornom podlogom, bezvremenskim ružičastim usnama i lepršavim trepavicama zahvaljujući vizažistici Angeli Levin, koja je koristila cijelu liniju Chanel proizvoda. Njezin look obilježio je povratak klasicima s trendi preokretom i izgledala je fantastično.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Možda vas zanima Instagram jedne Šveđanke mogao bi te inspirirati na isprobavanje ekstra kratke frizure ove sezone Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia

Komentari 0