Beauty

Jennifer Aniston, Julianne Moore... Beauty trikovi poznatih

Ljepota dolazi s godinama reći će Julianne Moore, a tko ispire kosu pivom provjerite u nastavku...

Ljepota dolazi s godinama

Danas je lakše nego ikad izgledati mladoliko. Poznate 20­godišnjakinje nerijetko budu zasjenjene od strane svojih 40-­godišnjih ili 50­godišnjih kolegica. Kažu, tajna je u pravovremenoj njezi. Borba protiv bora je uvjerljivo najlakša ako u nju krenete još dok je riječ o prevenciji. Julianne Moore, koja je prešla pedesetu, a složit ćete se da izgleda bolje no ikad, kaže da je tajna njezinog mladolikog izgleda u tome što, kad ne snima, ne koristi make­up, licene izlaže suncu i nanosi kreme sa SPF­om.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Seksi valovi

Ljepotice s malih ekrana često su prisiljene bojiti, ravnati, uvijati kosu što oštećuje vlasi. Iako na snimanjima na raspolaganju imaju najbolje styling proizvode, one znaju da je najosnovnija upravo njega. Denise Richards koristi ulje avokada umjesto balzama za kosu. Kaže da joj kosu čini sjajnijom. Catherine Zeta­ Jones kosu ispire pivom kako bi uklonila ostatke raznih preparata za kosu i dobila sjaj.

Napućene usne na prirodan način

Da, slavni vole napućene usne, no ne odlaze svi kod estetskog kirurga, iskusniji koriste svoje male trikove. Mariah Carey u svoje sjajilo za usne dodaje ekstrakt mente za koji se kune da njezine usne čini punijima. Holivudska ljepotica Lisa Rinna, poznata po svojim punim usnama koristi sličan trik. Ona u svoje sjajilo dodaje nekoliko kapi cimetovog ulja. Ne dobijete odmah Angelinine usne, no...

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Oči u fokusu

Njihovi make­up trikovi manje­ više su poznati, no, s obzirom da prve bore nastaju upravo oko očiju, slavni znaju da tom dijelu lica moraju posvetiti najviše pažnje. Jennifer Aniston svaku večer prije spavanja područje oko očiju maže vazelinom, a ujutro umivaonik napuni vodom i kockicama leda te uroni lice u nju kako bi spriječila natečenost oko očiju te zatvorila pore. Rachel Wilson pak vazelin koristi za skidanje šminke s očiju, a Miranda Kerr za područje ispod očiju, umjesto highlightera, koristi... lip balm.

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0