Beauty

Jeftin trik: Otkrivena je tajna savršene kose Kate Middleton!

Osim besprijekornog stila, Vojvotkinju od Cambridgea krasi i besprijekorna frizura.

Kate Middleton nije od onih osoba koje uživaju u drastičnim promijenama frizura.

Vjerna je istoj dužini i boji kose sve ove godine, a njezina frizura uvijek je besprijekorna. O njezinoj kosi još od studentskih dana brine frizer Richard Ward koji je za časopis People otkrio trikove koje primijenjuje na kraljevskom dvoru.

Prema njegovim riječima, jedna od osnovnih tajni dobre fizure je sušilo sa nastavkom koji usmjerava topli zrak, a pretjerivanje s korištenjem proizvoda za stiliziranje kose potrebno je izbjegavati. No, jedan proizvod ipak redovito upotrebljava.

"Volim koristiti serum arganova ulja jer od njega kosa ima lijep sjaj. Prvo stavite nekoliko kapi na dlanove i razmažite, sagnite se i zabacite glavu naprijed pa zatim rasporedite po kosi", otkrio je Ward.

Ipak, tajna savršene frizure Kate Middleton nije u arganovom ulju. Naime, ona se svakodnevno češlja sa četkom brenda Tangle Angel, koja se može nabaviti već za otprilike 70 kuna!

 

The classics become iconic. #tangleangel

A photo posted by Tangle Angel (@tangle_angel) on

Proizvođači ove naizgled obične četke za kosu se kunu u njezina antibakterijska svojstva i obećaju da vaša kosa napokon više neće biti naelektirzirana nakon češljanja. Postoje različiti modeli, a oni najskuplji koštaju oko 130 kuna.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0