Beauty

Jedinstvenim knjižicama Douglas parfumerija prikupljena je vrijedna donacija Centru za autizam

Douglas parfumerije već četvrtu godinu zaredom u suradnji s kupcima pomažu najmlađim članovima društva kojima je pomoć najpotrebnija. Tako su proteklih blagdana Douglas parfumerije odlučile kreirati razigrane ilustracije, djelo hrvatske ilustratorice Maje Tomljanović i tako razveseliti svakoga u čijim se rukama knjižica nađe. Ilustracije su se mogle izdvojiti i pokloniti voljenima kao svojevrsne čestitke te su uvrštene u ponudu kao limitirane knjižice kako bi potaknuli kupce da uz pomoć slatkih ilustracija njihovi pokloni budu posebniji i da istovremeno učine dobro djelo. Da su se knjižice svidjele kupcima, govori i činjenica o količini prodanih knjižica, a božićne ilustracije su mnogima izmamile osmijeh na lice. Tome u prilog govori brojka od čak 1.802 prodanih komada knjižica, odnosno 35.859,80 kn prikupljenih za Centar za autizam Zagreb.

Podsjećamo, limitirane knjižice su stavljene u prodaju u svim Douglas parfumerijama i na webshopu po cijeni od 19,90 kn, a Douglas parfumerije obvezale su se donirati sav prihod od prodaje Centru za autizam. Simboličan ček Centru je uručila izvršna direktorica Douglas parfumerija, Adrijana Bokan, a primila ga je Žarka Klopotan, ravnateljica  Centra za autizam, koja nije mogla sakriti oduševljenje ovim božićnim projektom i humanitarnom gestom. 

„Iznimno nam je drago što smo bili dio posebne božićne priče koju su pokrenule Douglas parfumerije i što je ovim projektom prepoznata važnost i pomoć koja je uvelike potrebna Centru za autizam. Donacija poput ove dobrodošla je u ovim izazovnim vremenima, a sav prikupljeni iznos iskoristit ćemo za opremanje predškolskog programa gdje su naši najmlađi korisnici. I na kraju najvažnije – ono što čini neko mjesto su na kraju uvijek ljudi, koji mogu riješiti i pobijediti sve“, izjavila je ravnateljica Klopotan koja se tom prigodom zahvalila Douglas parfumerijama u ime svih djelatnika Centra te malih, ali i onih malo većih korisnika.  

 | Autor: Ravnateljica Centra za autizam Žarka Klopotan s izvršnom direktoricom Douglas parfumerija, Adrijanom Bokan

Prikupljenim iznosom zadovoljne su i Douglas parfumerije koje s veseljem nastavljaju s tradicijom uspješnih božićnih projekata. „Želja nam je senzibilizirati javnost i pokazati da, naročito u vrijeme blagdana i darivanja, poklon zbilja može značiti puno više. Veseli nas što su naši kupci prepoznali važnost i ideju koju knjižice predstavljaju, stoga se želimo zahvaliti svima koji su kupili knjižice s ilustracijama i tako nam pomogli oživjeti istinsku ljepotu blagdana! Naročito nas veseli što smo prikupili značajan iznos novca koji će pomoći najmlađim korisnicima Centra za autizam Zagreb“, zaključila je Adrijana Bokan, izvršna direktorica Douglas parfumerija.

Predškolski program Centra za autizam okuplja 40 korisnika u šest odgojnih skupina te tako pruža pomoć najmlađim korisnicima Centra za autizam i njihovim obiteljima. Nažalost, sve je veći broj djece s autizmom i upravo su zato Douglas parfumerije ponosne što su donaciju uručile Centru za autizam. Iako svi vole primati poklone, složit ćemo se kako ipak posebno zadovoljstvo leži i u darivanju dragih nam ljudi, a radost je tim veća kada darujemo djecu. Centar za autizam prepoznao je važnost ove humanitarne božićne priče i vjerujemo kako će s prikupljenim sredstvima učiniti mnogo dobrobiti za najmlađe korisnike Centra koji će ovu gestu itekako cijeniti.

Photo: None