Beauty

Jedini proizvod kojim ćete zaustaviti razmazivanje ruža

Ruž koji se prelijeva preko ruba usana nikako nije cool, a OVIM ćete proizvodom stati na kraj tom problemu

Ako (baš kao i mi!) obožavate kozmetiku i makeup, onda sigurno neprestano tražite nove savjete i trikove kojima ćete vašu svakodnevnu makeup rutinu dovesti do savršenstva. Uvijek se pitate kako produžiti rok trajanja maskare, kako nanijeti puder koji neće ostaviti neželjene tragove ili kako postići da se ruž ne razmaže preko ruba usana. Istražili smo, isprobali smo i sada vam predstavljamo trik kojim ćete izbjeći razlijevanje ruža.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ovaj trik izvorno potječe od glumice Isabelle Rossellini koja je u jednom intervjuu otkrila na koji način održava postojanost crvenog ruža (koji je bio njezin zaštitni znak) na svojim usnama. Radi se o - olovkama za usne! Olovka bi mogla biti jedno od rješenja kako spriječiti razlijevanje ruža, ali također trebate biti oprezni s njenim izborom jer ona ipak dodatno naglašava usne. Prema tome, uvijek trebate birati olovku u istoj nijansi ruža koji koristite, što nije tako jednostavno kada nosite ruž u boji, ali zato olovka u boji kože može riješiti svaki problem.

 | Autor: arhiva arhiva

Naime, neophodno je da usne prvo obrubite olovkom u boji kože. Tako ćete spriječiti razlijevanje, a blago presijavanje olovke ostavit će efekt većih usana. Tekstura olovke djeluje kao barijera, a zbog toga će ruž stajati gdje mu je i mjesto. Cijeli dan!

Photo: Getty Images

Komentari 0