Beauty

Je li to Kim? S plavom kosom Kylie je kopija svoje sestre

Kylie je nastavila obiteljsku 'trediciju' koju su pokrenule njene starije sestre Khloe i Kim te je tamnu kosu obojila u platinasto plavu

Kylie Jenner imali smo priliku vidjeti sa svim bojama kose, kako prirodnim, tako i neprirodnim, poput zelene i nebesko plave, a za sve prekonoćne transformacije uglavnom je bila zaslužna njena zavidna kolekcija perika za koje joj je potreban cijeli ormar. No ovoga puta reality zvijezda odlučila se zapravo obojiti svoju tamnu kosu i to u platinasto plavu, a kao dokaz, cijeli proces izbjeljivanja zabilježila je i na svom Snapchatu. 

 | Autor: Snapchat Snapchat

Novu boju19-godišnjakinja je službeno predstavila na reviji Kanye Westa na njujorškom tjednu mode, a s platinastom kosom Kylie je nastavila 'tradiciju' svojih starijih sestara koje su se također okušale kao plavuše i moramo priznati da jako sliči na plavu Kim Kardashian. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Zahvaljujući velikoj popularnosti, sve ono što sestre Kardashian-Jenner rade najčešće postane trend, pa se pitamo hoće li hladna, platinasto plava postati i jedna od najpoželjnijih boja nadolazeće sezone?

 | Autor: Wenn Wenn

Photo: Getty Images

Komentari 0