Beauty

Jared Leto poludi zbog uloga: Udebljao se 29 kg i kolegama slao žive štakore!

Jared Leto poznat je po tome kako se poprilično uživi u uloge koje igra u filmovima. U glumačkom svijetu to se zove "method acting" ili "metodska gluma", a što je sve Jared napravio da bi što bolje utjelovio svoje likove, pročitajte u nastavku...

Zvijezda novog filma "Suicide Squad" otišao je toliko daleko da je baš poput poremećenog Jokera kojeg igra u filmu, ekipi s kojom je radio slao poprilično čudne darove. Naime lijepa Margot Robbie od Jareda je dobila živog štakora, a Willu Smithu poslao je metke. "Joker je lik koji ne poštuje osobni prostor i granice", rekao je Jared, pa je takvu atmosferu pokušao stvoriti na setu.

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

Will Smith u jednom je intervjuu rekao kako Jared s njim u šest mjeseci snimanja nije progovorio niti jednu riječ prije znaka "Akcija!". U svakom trenutku on je bio samo Joker.

No, nije mu ovo prvi put da se potpuno uživio u lik. Zbog filma "Rekvijem za snove" glumac se odrekao seksa. Tada je Jared izlazio sa Cameron Diaz, a u filmu je igrao ovisnika Harrya Goldfarba. Kako bi vratio 11 kilograma koje je izgubio tijekom snimanja, otišao je u Portugal, obrijao glavu i jeo ribu koju je sam lovio. Ali svi imamo loše dane nakon stresa na poslu, zar ne? 

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

Priznao je da se često znao srušiti na setu jer je stalno bio gladan. Imao je problema s jetrom i zdravljem općenito. Pri kraju snimanja, kaže Jared, već je počeo i halucinirati. 

Osim toga, prije uloge u ovom filmu pokušao je živjeti na ulici dva tjedna kako bi se što više približio narkomanima. 

Kako bi se pripremio za ulogu u filmu "Chapter 27" gdje je igrao ubojicu pjevača Johna Lennona, Jared se udebljao nevjerojatnih 29 kilograma. 

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

Kako bi se što više "zaokružio" u licu, jeo je otopljen sladoled, pomiješan s maslinovim uljem i umakom od soje. Naravno, pretjerivao je i s pizzom i tjesteninom. Priznaje kako je ovo bila jedna od glupljih odluka jer je nakon toga "zaradio" problem s kolesterolom. 

Nakon toga nije jeo čvrstu hranu deset dana i odmah skinuo čak 10 kilograma. 

Glumac je za svoju nevjerojatno izvedbu u filmu "Dallas Buyers Club" ponovno smršavio kako bi igrao transrodnu ženu Rayon. Skinuo je oko 13 kilograma i izdepilirao cijelo tijelo. 

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

 

Photo: themoviedb.org

Komentari 0