Beauty

Jana Nails - ime koje osvaja beauty tržište

Uvjerite se u superiornu kvalitetu ovog vrhunskog brenda, isprobajte njihove proizvode i saznajte zašto je baš toliko ljudi već dugi niz godina ostalo vjerno baš ovom brandu #lovejananails 

Jana Nails je brzorastući brend vlasnice Jane Dužanec, koji se bavi proizvodnjom i prodajom visoko kvalitetnih kozmetičkih preparata i proizvoda za nokte namijenjenih za profesionalnu upotrebu. Ovo business carstvo, koje je izgradila od nule, danas broji preko 5.000 vrsta proizvoda i prisutno je na tržištu u više od 25 zemalja s tendencijom širenja i stvaranja novih trendova. 

Jana Nails se pomno i pažljivo testirao kako bi zadovoljio apsolutno svačiji ukus, a svi JN proizvodi dolaze u luksuznim pakiranjima koja ne doprinose samo estetici, već i donose  signature #JanaNailsExpirience.  

 | Autor: pr pr

Otkrijte crvene, baršunaste Bad girl boje i sve njihove zavodljive nijanse sazdane u strastvenu kolekciju s kojom ćete cijele noći krasti poglede. JN nijanse koje odišu dramatično i vatreno idealne su u bilo kojoj kombinaciji za dnevni look, a noću otvaraju strastvenu esenciju glamurozne dive.  

Zaronite u zvjezdanu prašinu zviježđa Zodiac i upoznajte neodoljive nijanse. Zvijezde su se posložile kako bi zadovoljile svaku vašu potrebu. J.-Laque Zodiac je kolekcija koju sačinjava dvanaest blještavih, horoskopskih boja te je obogaćena jedinstvenim glitterima, teksturama i efektima. Krenite zvjezdanim stazama i saznajte koja Zodiac nijansa najbolje odgovara vašoj osobnosti. 

 | Autor: pr pr

Mr. & Mrs. Brown je kolekcija koja vam donosi čisto uživanje kroz ultimativne, snažne, tople smeđe i nude boje koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Boje su savršenih nijansi i uvijek trendy te se mogu koristiti u svako godišnje doba.  

Race me! kolekcija donosi vam uzbudljive boje u tamnim i provokativnim nijansama. Pronađite pravi #glam&wild look u jednoj kolekciji sačinjenoj od deset zavodljivih i vječitih klasika. Paleta boja se proteže od zagasitih bordeaux, plum i dubokih plavo-ljubičastih nijansi, do energičnih tonova maline i fuchsije. Cijela se kolekcija izuzetno dobro upotpunjava u svaki #powergirl look, a boje su bezvremenske. 

 | Autor: pr pr

Osim po proizvodima za nokte, Jana Nails je poznat i po svojim Beauty i Spa linijama, a svoju najnoviju liniju proizvoda obogatio je popratnim beauty gadgetima. Odmaknuvši se od fokusa isključivo na estetiku noktiju, ovaj inovativni brend je krenuo korak naprijed uvodeći luksuznu ponudu njegujuće kozmetike koja nije usmjerena samo na žene, već po prvi puta uključuje i proizvode namijenjene njezi muškaraca. 

JN Beauty - otkrijte JN svijet ljepote - poznat po iznimnim proizvodima za nokte, njegova ponuda ide dalje nudeći niz luksuznih, visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda koji se besprijekorno nadopunjuju uz svaku nail kolekciju. Istinska ljepota ne poznaje granice i zato su Jana Nails kozmetički proizvodi pažljivo odabrani kako bi poboljšali i upotpunili svaki look.  

 | Autor: pr pr

HOLLYWOOD GLAM - zakoračite u središte pozornosti i dopustite svojim noktima da ukradu pažnju s našim neodoljivim klasicima. Ova kolekcija vam donosi gracioznost, ljepotu i eleganciju kakva priliči pravoj #nailkraljici. Svaka nijansa je pažljivo izrađena kako bi uhvatila dio #vintageHollywoodvibes efekta s daškom modernog glamura, omogućujući vam da svoje nokte ukrasite daškom klasične privlačnosti. Neka vaši nokti postanu platno za modernu, vintage eleganciju, a neka svaka manikura bude u stilu zlatnog doba Hollywooda. 

 | Autor: pr pr

Photo: pr

Komentari 0