Beauty 25. studenoga 2022.

J. Lo kaže da je sa 23 odbila botoks, a da svoj ten duguje jednom proizvodu koji koristi od mladosti

instagram @jlo.
  • Nikad nam neće biti dosta savjeta Jennifer Lopez za lijepu kožu
  • U jednom intervjuu je otkrila da nikad nije koristila botoks
  • No, posvećeno je svoju kožu od rane mladosti štitila uz određeni preparat 

Postoji li netko koga ne zanima što sve Jennifer Lopez radi da bi izgledala tako lijepo? I, nećemo reći lijepo u 53-oj jer je Jennifer u intervjuu za Elle rekla kako ne voli kad ljudi naglašavaju kako dobro izgleda za svoje godine. U istom razgovoru zvijezda je otkrila i kako je odbila tretman botoksom u 23-oj. Da, u 23-oj. 

 | Autor: instagram @jlo instagram @jlo "U svojim dvadesetima sam hodala jednim muškarcem i on je išao kod jednog dermatologinje, ja kod drugog dermatologa. Moj dermatolog mi je dao odličan čistač lica i kremu za zaštitu od sunca i rekao: Ovo redovito koristi i tvoja zdrava i mlada koža će biti ok. Ali, najvažniji je zaštitni faktor. A onda sam otišla kod dermatologinje kod koje je išao moj dečko i ona mi je rekla: "Znate li da imate jednu boricu tu? Trebali biste koristiti botoks". A ja sam rekla da mogu i bez toga. Nikad nisam koristila botoks. I sad se pitam kako bi moje lice danas izgledalo da sam sa 23 godine išla na tretmane botoksa. Siguno bi izgledalo posve drugačije", rekla je Jennifer.

 

Možda vas zanima... J.Lo zablistala na naslovnici novog Voguea: 'Cijeli moj život i sve što sam napravila bila je samo ljubav' Rubrika Stars Stars


 

Dodala je kako obrabruje sve da od 15-te godine, pa čak i ranije, počnu svaki dan nanositi kreme sa zaštitnim faktorom. 
"To ja radim od svoje 22. godine", rekla je Jennifer i dodala da je i velika ljubiteljica proizvoda s maslinovim uljem koje je u bazi svih njezinih preparata. 
 "Moja mama je govorila da je maslinovo ulje lijek za sve. I tu tajnu koristim već godinama jer sam se uvjerila da zaista radi".  
 

 

Komentari 0