Beauty

Izabel Kovačić otkrila nam je zašto joj kosa uvijek izgleda tako dobro

Popričali smo s jednom od najljepših domaćih cura koja je samo s miss7 podijelila svoje beauty tajne i otkrila što ju čini sretnom

Izabel Kovačić, mlada poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića oduševljava svojim izgledom, a posebno svojom prekrasnom i bujnom kosom. Zato smo poželjeli doznati sve o tome kako joj polazi za rukom uvijek imati besprijekornu kosu.
"Moj zaštitni znak je zdrava kosa i samo zahvaljujući kvalitetnim proizvodima ona ostaje njegovana i sjajna bez previše truda. 
Ne robujem beauty ritualima, ali isprobavanje novih proizvoda mi je uvijek uzbudljivo no kad je kosa u pitanju, tu sam vrlo izbirljiva i upravo zato vjerujem jedino Dercos brendu i Densi Solutions liniji za kosu

 

 | Autor: Izabel napominje i kako ne postoji bolji spa tretman od kave s prijateljicom ili u njezinom slučaju sa sekom. Također, vjeruje u ono da smo ono što jedemo i pokušavam se toga pridržavati prilikom svakog obroka. Iako malo slatkog, tu i tamo ne škodi. 

A što ju čini sretnom?

"Mama mi je oduvijek govorila kako je temelj zdrave i njegovane kože čistoća i upravo je mama krivac što nikad nisam otišla na spavanej sa šminkom na licu. I za kraj, drage moje missice, nema ništa ljepše od sretne i nasmijane žene pa je zato moj omiljeni beauty savjet: osmijeh na lice i malo crvenog ruža. Vjerujem kako nema ljepše žene od sretne žene."

 | Autor: Franjo Matković Franjo Matković

Što to Izabel još čini da bi izgledala tako dobro pročitaj u novom broju miss7 magazina gdje je stala pred fotoobjektiv te na jedan dan prizvala slike mlade Brigitte Bardot, zavodljive zvijezde francuskog filma. Magazin te čeka na svim kioscima i ne zaboravi da ti uz njega poklanjamo trendi narukvicu.

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0