Beauty

Iza kakvih se maski skrivaju svjetske vlogerice

Osunčani ten nas je odavno napustio i za sobom ostavio suhu i neujednačenu boju kože. Kako se poznate vlogerice nose sa tim

Jedemo pravilno, pijemo puno tekućine i skidamo šminku prije spavanja, ali vremenski uvjeti svejedno rade svoje. Uz pomoć nekoliko maskica koje su svjetske blogerice same smućkale u svojim fancy kuhinjama, ponovno možemo imati savršen temelj za make up. 

Blogerica Farah Dhukai nas je već oduševila svojim make up vještinama, ali i maske kojima hrani kožu lica u pauzama rado dijeli sa svojim pratiteljima. Sezona je bundeva koje još nećemo dubiti. Umjesto toga, pulpu bundeve možeš pomiješati sa papajom i jednim jajetom. Takav purée će nahraniti i dubinski očistiti tvoju kožu. 

Ova svjetski poznata vlogerica iz Nepala je stručnjak za transformacije, a Disney likovi su joj uža specijalnost. Budući da želimo transformirati našu kožu, maslinovo ulje, med, kurkuma, rižino brašno i jogurt je miks za masku od koje ćemo možda na trenutak izgledati kao Zvijer, ali kad ju skinemo, ostat će Ljepotica. Ako ne, uvijek možeš napraviti zdrave palačinke. 

Receptima Albe Ramos bi mogla završiti dan, a pilingom izribati ostatke stresa i šminke. Tu je i recept za zubnu pastu koju možeš sama napraviti. Što će ti najskuplji ruž ako iza njega vire žućkasti zubi.  Ako poslušamo ove savjete, možda se probudimo sa kožom kakvu ima Alba. Laku noć. 

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0