Beauty

Ivica Klarić za modernog muškarca

Nakon brojnih iznenađenja za djevojke i žene koje su P&G i dm pripremili u kampanji „Jednostavno je biti posebna“, na red dolaze muškarci. Od 16. do 30. travnja uz kupnju bilo koja dva proizvoda Head&Shoulders u dm-ovim trgovinama čeka vas muška kozmetička torbica by IK studio.

Ivica Klarić, sinonim za domaću mušku modu, pridružio se popisu poznatih dizajnerskih imena koja sudjeluju u kampanji P&G-a i dm-a Jednostavno je biti posebna. U ovom dijelu kampanje kupci P&G-ovih proizvoda u dm-u na poklon tako umjesto proizvoda namijenjenih djevojkama i ženama, dobivaju kozmetičku torbicu za modernog muškarca. Dovoljno je u bilo kojoj dm trgovini u razdoblju od 16. do 30. travnja kupiti bilo koja dva proizvoda Head&Shoulders i uz njih dolazi dizajnerska kozmetička torbica by IK studio.

 | Autor:

Jednostavnost i učinkovitost!

Bilo da je riječ o modi ili kozmetici, muškarci prije svega cijene jednostavnost. Kada je riječ o pranju kose, sigurno im neće biti potrebna količina proizvoda koje žene koriste. Neće im trebati serumi, maske ni ulja, niti će njihovi proizvodi zauzimati više mjesta u ormariću. Upravo zato će ih oduševiti inovativni Head&Shouldersovi proizvodi, koji kosu ostavljaju čistom, pružaju joj zaštitu od peruti te olakšavaju njezino oblikovanje. Imajući na umu tu težnju prema jednostavnosti i učinkovitosti, Ivica Klarić je u svom stilu, a po mjeri modernog muškarca, dizajnirao kozmetičku torbicu.

 | Autor:

„Muškarci ne koriste toliko puno proizvoda kao žene, ali ipak imaju potrebu sve svoje potrepštine staviti na jedno mjesto. Siguran sam kako će im kozmetička torbica koju sam dizajnirao biti korisna. Dovoljno je velika da stane sve za dnevnu njegu, a kad krećete na putovanja, nemate brige, sve je već spremno“, rekao je Ivica Klarić.

Kozmetička torbica by IK studio idealan je tako poklon za svakog muškarca, a njen jednostavan, privlačan dizajn zasigurno će se svidjeti i mnogim djevojkama.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0