Beauty 17. rujna 2014.

Ivana Šundov isprobala novi tretman za kosu

1/8

Kao i većini žena i Ivani Šundov nakon ljeta kosa otkazuje poslušnost, oštećena je i suha. Potreban joj je čudotvoran tretman! Upravo takav, učinkovit tretman od sada možete isprobati u GT salonu, jednom od odabranih koji ekskluzivno rade Kerastase Protocol Discipline.

Ivana Šundov, poznata voditeljica i poduzetnica, poželjela je vratiti sjaj i glamurozan izgled  kosi pa se prepustila stručnom timu GT salona.

 | Autor:

Na tržištu se stalno pojavljuju novi tretmani, ali Kerastase Protocol Discipline zaista je revolucionaran tretman dugotrajnog efekta, zahvaljujući pomno biranim sastojcima. I nakon deset šamponiranja kose, ona će i dalje izgledati njegovano, zdravo i biti će sjajna!

Emulzija, koja se nanosi na kosu, sadrži  Morpho-Keratin i ceramide koji pružaju intenzivnu njegu vlaknu te zaglađuju površinu bez kemijskih promjena kose, što znači da se tretman može često ponavljati.Svi preparati su bez mirisa i ne utječu na boju kose.

 | Autor:

Ivanina kosa prošla je tretman koji se radi u nekoliko faza. Na mokru kosu nanosi se emulzija u obliku gela koji se ugrađuje u vlas pomoću pegle za kosu, a koja toplinom pospješuje prodiranje hranjivih sastojaka u samu strukturu.

Nakon 45 minuta ugodnog tretmana i čudesnih sastojaka  za kosu, Ivana je osjetila veliku promjenu.

„Kosa mi je sada zaglađena, ponovo mekana pod prstima, podatna i svilena,  zrcalnog  sjaja, a upravo to su efekti koje svaka žena priželjkuje nakon što se prepusti u ruke profesionalaca!“- otkrila nam je Ivana.

Nakon ovog protokola, kosa  se lako stilizira i disciplinirana je, baš kao što ste oduvijek željeli!

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0