Beauty
1/10

Istaknite vaše oči i obraze

Amway predstavlja novu ARTISTRY SIGNATURE COLOR kolekciju

Proljeće voli boje! Amway predstavlja novu ARTISTRY SIGNATURE COLOR kolekciju koja se sastoji od paleta sjenila za isticanje i oblikovanje očiju, dugotrajne olovke za oči i blistavih rumenila za isticanje jagodica. 

Amwayev globalni vizažist Rick DiCecca odabrao je nijanse za novu kolekciju vodeći računa o različitim tonovima kože i posljednjim makeup trendovima. Formula Amwayevih Artistry Signature Color noviteta obogaćena je sfernim puderima koji nježno prianjaju na kožu, mikropigmenti i reflektirajuće perlice pomažu pri kreiranju prekrasnog završnog izgleda dok vosak cvijeta lavande stvara zaštitni sloj za osjetljive dijelove kože lica.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR  by AMWAY paleta sjenila za oči

 | Autor: Amway Amway

Svaka žena je u potrazi za svojom idealnom paletom boja kojima može naglasiti i istaknuti svoje oči. Amway od sada u ponudi ima nove palete sjenila za oči s četiri različite boje u rasponu od svijetlih do tamnih pigmenata, mat i metalik boja do onih sjajnih i satenskih što omogućava višedimenzionalan završni izgled. Kombinacijom boja u paleti možete kreirati dnevni, poslovni ili pak glamurozni večernji izgled.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR by AMWAY dugotrajna olovka za oči

 | Autor: Amway Amway

Amwayevi make-up stručnjaci predstavili su i novu dugotrajnu olovku za oči koja je idealna za naglašavanje vaših očiju. Olovka ima dva kraja, što omogućava kreiranje različitih izgleda - od preciznih crta do dramatično definiranih linija uz pomoć ugrađene spužvice.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR by AMWAY rumenila

 | Autor: Amway Amway

Dašak rumenila na obrazima dovoljan je da bismo dodatno naglasili svjež izgled našeg lica. Nova, poboljšana formula Amway rumenila pruža baršunasti izgled lica dugotrajnim, ali prozračnim prahom s prekrasnim nijansama.

Photo: Amway

Komentari 0