Beauty

Istaknite se u masi: Kreativne ideje za hit pletenice

Toliko je odličnih načina na koje možete isplesti pletenice, a ako vam nedostaje ideja, inspirirajte se frizurama manekenki

Sigurno ste već i sami primijetili, dok ste šetali gradom, da su pletenice hit frizura sezone, a najpopularnije su dvije 'riblje kosti', koje su proslavila zvijezde poput Kim Kardashian i Karlie Kloss. No, želite li biti malo drugačiji od ostalih, isprobajte neke kreativnije načine pletenja pletenica, jer kada malo razmislite, shvatit ćete da su opcije beskrajne. Pustite mašti na volju, a ako vam nedostaje kreativnosti, inspirirajte se odličnim idejama slavnih manekenki:

Jessica Stamo

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Stvorite 'undercut' efekt, čvrstom 'ribljom kosti' s jedne strane glave.

Joan Smalls

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Ispletite nekoliko sitnih pletenica usko uz glavu, a dno kose raspustite. Ovo je i super frizura za dane kada niste oprali kosu.

Stella Maxwell

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Ispletite pramenove kose koji padaju uz lice u 'riblje kosti' u smjeru iza uha. Možete ostaviti nekoliko spontanih pramenova da padaju niz lice, za chic izgled, kao kod predivne manekenke. Ovakvu frizuru mogu isprobati i djevojke s dugačkim šiškama, dok one s kraćima trebaju biti jako vješte.

Naomi Campbell

 | Autor: Getty Images Getty Images

Djevojke s dugačkom kosom postići će odličan efekt jednostavnom pletenicom sa strane. Baš poput moderne Zlatokose...

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0