Beauty

Ispuni anketu, doznaj koliko tvoja prijateljica utječe na tvoj život i ulovi dar!

Sudjeluj u najvećem istraživanju u Hrvatskoj o prijateljstvu, snazi i sampouzdanju i – usput osvoji Vichy nagradu

Dobitnice nagradnog natječaja:

Anna-Marija Vukelić
Klara Gumbarević
Ivana Ribičić
Iva Vajda
Rina Eškinja
Vinka Potočki
Lara Šafarić


Za početak, imamo dva pitanja za tebe. Koga prvog nazoveš kad nešto zaribaš na poslu i ne vidiš način kako se izvući? I drugo, koga nazoveš kada impulzivno poželiš iskočiti iz svoje uobičajene rute i učiniti nešto ludo, skoro nezamislivo?  Ako je tvoj odgovor na oba ova pitanja prijateljica jer - u prvom slučaju ona je ta koja će ti reći da ne 'dramiš', da se svakom to može dogoditi i iz rukava izvući smisleno rješenje, a u drugom će ostaviti sve, pozvati te k sebi i dočekati te s čašom vina i genijalnim planom za provesti ostatak dana, čestitamo, ti imaš svoju BFF! 

I pod tim mislimo na Booster Friend Forever -  onu jednu osobu koja te podržava, veseli se tvojoj sreći, diže ti samopouzdanje i kaže ti da će sve biti Ok ako zezneš. Osobu koja će ti jače stisnuti ruku kad se ne usudiš napraviti idući korak i reći: „Ajmo zajedno“! Ona tada postaje tvoja snaga, tvoj 'booster'. Ona je ta zbog koje se osjećaš bolje u svojoj koži. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber
Jer, veza između naših prijateljstava i našeg samopouzdanja je neraskidiva i jako moćna.  U nedavno objavljenoj knjizi 'The Friedship Cure' nastaloj iz niza razgovora s terapeutima, znanstvenicima, ali i s brojnim prijateljicama, autorica Kate Leaver naglašava važnost prijatelja u našim životima:  “Najljepše u vezi prijateljstva po meni je njegova snaga. Pravo prijateljstvo je nevjerojatan izvor samopouzdanja, potvrde vrijednosti, ugode, veselja i iskrenosti koje vas vjerno vode kroz život“. 

Potpisujemo sve što je Kate rekla, a kako miss7, kao što dobro znaš, draga čitateljice i prijateljice, posvećuje jako puno pozornosti prijateljstvu, odlučili smo, udruženi s Vichyjem, provesti najveće istraživanje o prijateljstvu u Hrvatskoj. 

Istraživanje predstavlja prvi korak naše prekrasne priče o prijateljstvu i njime želimo dobiti uvid u važnost prijateljstva u tvom životu, iz prve ruke doznati kako ono utječe na tvoje samopouzdanje, upoznati tvoja iskustva, mišljenja i stavove o ovom nevjerojatno vrijednom, čudesnom odnosu.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Ispuni anketu – ne treba ti puno vremena, zabavna je, anonimna, a osim što ćeš moći usporediti svoje odgovore s odgovorima drugih osoba koje su ispunile anketu, čeka te i nagrada, vrlo prigodna jer baš kao što frendica boosta naše samopouzdanje iznutra, tako ga i Vichy MINÉRAL 89 boosta izvana. Sve što trebaš je, nakon ispunjavanja ankete, odgovoriti na nagradno pitanje „Što je za tebe prijateljstvo?“

A svi koji ispune anketu, uz kupnju boostera MINÉRAL 89 dobivaju limited edition Vichy Aqualia Thermal dnevnu hidratantnu kremu (30ml), uključujući i besplatnu dostavu s online ljekarne. 

 | Autor:

Sigurno si već čula da booster Vichy MINÉRAL 89 povećava funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih utjecaja zagađenja, stresa i umora pa je iz dana u dan koža hidratizirana, boljeg tonusa i blista onim zdravim sjajem. Sada se u to, uz ovu super ponudu, možeš i sama uvjeriti. 

I, ne, to još nije sve, uskoro te čeka još sjajnih iznenađenja – ali o tom ćemo te još obavijestiti - za početak, ispuni anketu!  I pozovi svoju BFF da je ispuni! ;)

Pročitaj pravila natječaja.

 | Autor:

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • klara37

    Nadam se da su druge "dobitnice" dobile svoju nagradu. Jer ja nisam. Tužno. Ne znam čemu izvlačite navodne dobitnike ako ih prvo zavlačite, a onda im ne pošaljete nagradu.