Beauty

Isprobala sam NYX maskaru koju vole blogerice

Nikad se ne bunim kad treba probati novu maskaru jer svi tražimo "onu pravu" koja daje volumen i dužinu bez lijepljenja, ne otapa se i ne ljušti... i naravno, da nije skupa. Ova nije, ali je li zadovoljila i druge kriterije?

Posljednja u nizu NYX Professional Makeup maskara je Worth The Hype maskara koja garantira sve navedeno; ima formulu koja dopušta nadogradivost bez nakupljanja, traje cijeli dan i njena četkica paralelno izdužuje trepavice i nadodaje volumen. Impresivne tvrdnje - pa sam ih odmah stavila na test.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Četkica ove maskare je nešto viđeno već milijun puta, barem naoko. Riječ je o četkici koja ima trokutasti vrh i vrlo guste, tvrde dlačice. Ono što su rekli je definitivno istina - s četkicom možeš zahvatiti i sitnije dlačice, a pritom dobro i ujednačeno prekriva sve trepavice s postojanom crnom bojom. Ipak, kako sam nanijela proizvod nisam vidjela nikakvu posebnu razliku na trepavicama. One jesu postale tamnije i nešto deblje (kao i od svake maskare), no nisam dobila niti poseban volumen niti dužinu. Trepavice su izgledale naprosto prosječno. S druge strane, pohvalila bih njenu trajnost i činjenicu da mi se razmazala samo u doticaju s vlagom. 

Možda vas zanima Ova maskara iz ljekarne je ogroman podbačaj Rubrika Beauty Beauty

Cijena maskare je 68,50 kn i možeš je kupiti u NYX Professional Makeup dućanu. Bih li je kupila opet? Ne bih. Ovo nije loša maskara, dapače, ali bih svakako preporučila djevojkama sa slabijim trepavicama da je jednostavno preskoče.

Ocjena: 4/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0