Beauty

Isprobala sam novi nude ruž Nicki Minaj i... WOW!

Poznata reperica već je imala suradnje s make up brendovima i izdala nekoliko svojih ruževa, ali ovaj bi mogao oboriti sve rekorde. Bacila sam se na testiranje!

MAC Cosmetics u suradnji je s Nicki Minaj izdao impresivnu limitiranu kolekciju od čak 18 nude ruževa različitih finiša (MAC-ovi nude favoriti, takoreći) i dvije skroz nove nude nijanse stvorene baš pod palicom cool reperice. "Nicki's Nude" i "The Pinkprint" dolaze u finišu "amplified", a riječ je o iznimno kremastom ružu s polu sjajnim finišem i bogatim pigmentom. U stvari, ovdje se nema što puno testirati, već me zanimalo koji ton i teksturu je Nicki odabrala te koliko je ona u stvari "nude"!

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Dobila sam nijansu "Nicki's Nude" koja je pakirana u apsolutno prekrasno pakiranje bakren boje u kojoj se nalazi ruž slična tona. Ovo je boja koju je teško opisati - rekla bih da je tamniji nude ruž s peachy-na-pink podtonom. Boja je puna i bez šljokica i ruž ima tipičan slatkast, "vanilija" miris koji je prepoznatljiv za MAC-ove ruževe. Usne sam samo obrubila i zatim nanijela ruž - i dogodila se ljubav. Dakle, to je zaista prekrasno kremasti ruž koji ima polusjajni finiš, lijepo je maziv i pune je boje. Naravno, skida se uz jelo i piće, ali ne toliko brzo koliko bi očekivali. Smatram da je nijansa vrlo laskava za svaki ton kože - imam osjećaj da sam zablistala kada sam ga nanijela.

Cijena ruža je 159 kn i prodavat će se u MAC-ovim prodavaonicama u Zagrebu i Splitu od 1. rujna. Isplati li ga se kupiti? DA! Sigurna sam da će ova kolekcija kod nas planuti jer riječ je o nude ruževima (što Hrvatice itekako vole!), a pogotovo stoga što će ova dva ruža Nicki biti u prodaji samo sada i nikad više. "Nicki's Nude" je pun pogodak!

Ocjena: 5/5  | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0