Beauty

Isprobala sam novi L'oreal "Les Macarons" ruž - što su mu plusevi, a što minusi

  • Novi L'oreal tekući mat ruž iz linije "Les Macarons" dolazi u šest nijansi i garantira postojanost i do 16 sati
  • Navodno miriše na popularni francuski desert, macaronse. Hm, ne bih se sasvim složila
  • Na testu izdržljivosti nije loše prošao, a dobio je i još jedan veliki plus od mene

Veliki sam fan ruževa za usne i nosim ih svakodnevno pa tako jedva čekam da se na tržištu pojavi neki novi primjerak za testiranje. Zbog toga su me veoma razveselili novi pripadnici L'orealove zbirke mat ruževa - ultimativni mat tekući ruževi "Les Macarons". Kako sam i inače zadovoljna L'orealovim proizvodima, imala sam visoka očekivanja i jedva ga čekala isprobati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Možda vas zanima Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade! Rubrika Life&style Life&style

Ova linija ruževa koja navodno miriše po slatkastim macaronsima donosi dašak Pariza na naše usne i to u šest lijepih nijansi. Nabavila sam ga u DM prodavaonici za 79,90 kn, a u početku sam se dvoumila između jarke crvene i nude nijanse. Na posljetku je ipak pobijedila tamnija nude nijansa 822 "Mon Caramel" koja će mi biti idealna i za posao i za izlaske.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Ruž dolazi u elegantnoj staklenoj bočici sa spužvastim aplikatorom koji omogućuje jednostavno i ravnomjerno nanošenje. Miris je ugodan i slatkast, ali me nije baš podsjetio na macaronse. Odlučila sam ga testirati odmah idući dan kako bih vidjela hoće li izdržati sve moje poslovne i privatne obveze na +30 Celzijevaca i to punih 16 sati kako obećava. 

 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

Unatoč mat teksturi (koja zna biti problematična), ruž se lijepo razmazuje, a boja je pigmentirana pa sam već prilikom prvog nanosa bila zadovoljna bojom. Stajao je na svom mjestu tijekom cijelog jutra, a popravila sam ga poslije ručka kako bih obnovila boju.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Ne mogu reći da je bez greške izdržao 16 sati, ali s obzirom na druge mat ruževe koje sam imala priliku nositi, imao je zavidnu moć postojanosti. Ono što me mučilo više od same postojanosti je hoće li mi, kao i mnogi drugi mat ruževi, isušiti usne i ostaviti ih ispucalima - ali na sreću nije. Uklonila sam ga micelarnom vodicom i tu nisam imala previše problema - trebalo ga je malo jače trljati, ali to je sasvim normalno za mat ruževe. 

Možda vas zanima Svaka ima svoju! Pronađi koja nijansa nude ruža odgovara točno tvom tenu Rubrika Beauty Beauty

Što se tiče moje posljednje presude - ovo je definitivno jedan od boljih mat ruževa koje sam nabavila u posljednje vrijeme. Lagan je na usnama i ne isušuje ih, postojan je, a nijanse su bogate i pigmentirane. Iako mu je cijena za drogerijske ruževe malo veća, vjerujem da će se uspjeti uloviti i na kakvim akcijama. 

 

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0