Beauty

Ovo je savršen tekući puder za svaki dan koji ujednačava ten i smanjuje crvenilo!

  • Savršen tekući puder za svaki dan i to po pristupačnoj cijeni doista je teško pronaći, a da pokriva sve potrebe naše kože
  • Među brojnim formulama tekućih pudera ipak se istaknula ona L'Oréal Paris Infaillible 32H Matte Cover tekućeg pudera, obogaćena s 4% niacinamida
  • Na kožu se nanosi vrlo lako, a njegova mat formula ne isušuje kožu, već joj daje prirodan mat finiš

Većina nas stalno traga za formulom tekućeg pudera koja neće isušiti našu kožu, ali uz koju se ni nećemo jako sjajiti. Ona zlatna sredina blagog i prirodnog mat finiša koji je dugotrajan, nalazi se u tekućem puderu iz L’Oréala, Infaillible 32H Matte Cover. Jako prekrivanje, prirodan mat finiš, formula obogaćena niacinamidom i pristupačna cijena spojeni su u ovom tekućem puderu, a sad je vrijeme da ga i ti upoznaš!

Karakteristike L'Oréal Paris Infaillible 32H Matte Cover tekućeg pudera 

Inovativna formula s 4% niacinamida ujednačava ten tijekom vremena, puder pruža prekrivenost uz prirodan mat finiš do čak 32h*. Dugotrajna mat formula s prirodnim finišem ujednačava ten te postiže besprijekoran izgled kože.

 | Autor:

Nekomedogen i pogodan za kožu sklonu nesavršenostima, dostupan je u 8 različitih nijansi, koje variraju između hladnih, neutralnih i toplih podtonova, kako bi pronašla onu nijansu koja ti savršeno odgovara. Osobno sam koristila nijansu 175 s hladnim podtonom.
Pakiranje dolazi u prepoznatljivoj tankoj tubi s tankim i uskim aplikatorom, a praktična bočica od 30 ml savršena je i za putovanje.

Prije i poslije nošenja L'Oréal Paris Infaillible 32H Matte Cover tekućeg pudera

Lagana tekstura L'Oréal Paris Infaillible 32H Matte Cover tekućeg puder lako se i lijepo nanosi na kožu te ju matira u potpunosti. Prije uporabe, praktičnu i kompaktnu bočicu potrebno je dobro promućkati, a puder zatim nanijeti direktno na lice. Ja sam koristila vlažan beauty blender za upijanje pudera u kožu i besprijekorno nanošenje, a puder se također može nanijeti i prstima ili četkicom za puder. 

 | Autor:

Iako će zbog mat finiša i jakog prekrivanja najviše odgovarati masnijem tipu kože, jednako dobro je funkcionirao i na mješovitom tipu kože te lijepo matirao T-zonu, koja se inače prva zamasti, zagladio teksturu i smanjio crvenilo.

 | Autor:

L'Oréal Paris Infaillible 32H Matte Cover tekući puder na kožu ne ostavlja težak osjećaj te se lijepo upija, a dodatno setiranje puderom u kamenu ili prahu je na vlastiti izbor, ovisno o tome želimo li potpuno mat izgled ili s malo prirodnog sjaja.

*Potrošački test, 65 žena

Photo: shutterstock

Komentari 0