Beauty 23. listopada 2018.

Isprobala sam prvi pametni uređaj za čišćenje lica i ovo je rezultat

privatna arhiva Kristijana Musića.
Powered by:

Čista, nježna i glatka koža bez prištića moj je nedosanjani san, a nedavno sam se napokon odlučila suočiti s tim problemom. U potrazi za rješenjem, isprobala sam i novi FOREO LUNA fofo uređaj

Moji problemi s prištićima i aknama nisu prošli s adolescencijom, kao što sam se nadala. Ako dio toga i ovisi o hormonskim ludovanjima mog tijela, drugi dio ovisi o mojoj koži koja je istovremeno masna i dehidrirana. Ako ćemo iskreno, uvijek sam se pouzdavala u puder visoke pokrivne moći, ali sada sam odlučila to promijeniti. Jer s godinama sam ipak shvatila važnost one mamine izjave da je samo zdrava koža istinski lijepa koža. Odlučila sam se pobrinuti za kvalitetnu njegu, a onda sam rutinu unaprijedila i jednim pametnim uređajem koji je podigao veliku prašinu pa sam htjela vidjeti u čemu je zapravo riječ. Riječ je o novom FOREO LUNA fofo uređaju za analizu kože lica.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića FOREO LUNA fofo - pakiranje i uređaj Za početak, sigurno se pitaš po čemu je ovaj FOREO drugačiji od svih FOREO urađaja koje već poznaješ. LUNA fofo, naime, posebna je po tome što pruža analizu kože, a potom s njom usklađuje personalizirani način čišćenja. Kako? Dakle, uređaj izgleda gotovo jednako kao sve ostale LUNE play plus, ali na njegovoj poleđini vidjet ćeš dvije točkice prekrivene 24-karatnim zlatom. Riječ je zapravo o zlatnim senzorima koje prisloniš na lice. Objasnit ću ti tako da te provedem kroz cijelu rutinu.  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića FOREO LUNA fofo - zlatni senzori Prvi korak je - skidanje aplikacije. Za personalizirano korištenje uređaja bit će ti potrebna besplatna moblina aplikacija FOREO for you. Jednom kad ju skineš, ona će ti postaviti nekoliko jednostavnih pitanja poput godina i fizičke aktivnosti. A onda ćeš svoj LUNA fofo uređaj povezati s aplikacijom uz pomoć Bluetooth tehnologije. Ne brini, aplikacija će te sama voditi korak po korak, ne možeš pogriješiti. Pozlaćenim senzorima doticat ćeš dijelove lica - desni i lijevi obraz, čelo i nos. Aplikacije će mjeriti razinu hidratacije te procjenjivati starost kože. 

 | Autor: Screenshot/Miss7 Screenshot/Miss7 FOREO LUNA fofo - mobilna aplikacija FOREO For You

Evo moje analize: FOREO LUNA fofo uređaj poručio mi je da mi je koža dehidrirana te da je dvije godine ''starija'' od moje realne dobi. Užasan osjećaj, ali sve drugo bilo bi samozavaravanje. Ovako sam bila prisiljena priznati sama sebi da naprosto više nema odgađanja i da je vrijeme za akciju. A LUNA fofo se pokazao kao sjajan saveznik.

 | Autor: Screenshot/Miss7 Screenshot/Miss7 FOREO LUNA fofo - personalizirani program čišćenja kože LUNA fofo mi je preporučila i rutinu koju sam izvodila uređajem i svojom najdražom umivalicom. Dakle, nakon skidanja šminke micelarnom otopinom, umivalicom i uređajem izvodila sam rutinu čišćenja dugu između 40 i 60 sekundi. Uređaj svojim visokofrekventnim pulsacijama i silikonskom površinom dubinski čisti lice od sebuma, prljavštine, ostataka šminke te nježno uklanja mrtve stanice. U konačnici, koža uistinu blista od čistoće, s tim se osjećam nikad dosada nisam susrela. Nakon toga bi koža je spremna za potpunu njegu - tonik, kremu, serum...

Rezultati? U prvim danima korištenja uređaja bila sam strašno frustrirana. Naime, prištići su mi preplavili lice. Uznemirila sam se, ali sam ubrzo shvatila da je riječ o normalnom procesu čišćenja. Nakon samo nekoliko dana, stari prištići su nestali, a novi su prestali stizati. FOREO LUNA fofo istjerao mi je ''neprijatelje'' iz pora i doveo ih na površinu, a onda nastavio kontinuirano čistiti lice. Lice mi je nakon samo dva tjedna korištenja u vidno boljem stanju. Istina, rutine se držim prilično religiozno i jako sam ponosna na sebe. S ovim malim, slatkim uređajem sam čak i putovala. Jednostavan je za nošenje, lako se čisti i baterija mu traje čak 400 korištenja. Otprilike - godinu dana, a potom promjeniš baterije. I da, jako je stylish! Za slučaj da i ti želiš potražiti svoj primjerak, razveselit će te vijest da je široko dostupan. Možeš ga pronaći u DM drogerijama diljem Hrvatske.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića FOREO LUNA fofo - personalizirana rutina njege kože Na slici možeš vidjeti mene, moj slatki, ružičasti FOREO LUNA fofo i - moje podočnjake. Oni su plod viroze koja me posljednjih dana naprosto raskomadala. Ali vidiš da smo sretni zajedno, zar ne?  Šalu na stranu - ako se želiš educirati i disciplinirati kad je njega kože u pitanju, FOREO LUNA fofo mogao bi biti prava stvar za tebe! 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7