Beauty

Isprobajte tjedan dana Liftactiv njege

Ne dozvolite da zbog svoje kože izgledate starije nego što se osjećate

Baš poput vas 1 od 2 žene osjeća da izgleda starije navečer nego ujutro. Ekskluzivna studija Laboratorija Vichy dokazuje da se Vaša koža zapravo usporava.

 | Autor: Vichy Vichy 30h naspram 6h

To je vrijeme koje starijoj koži treba da postigne maksimalan oporavak naspram vremena potrebnog mlađoj koži. Laboratoriji Vichy otkrili su da neovisno o tome koliko se aktivnima i punima energije vi osjećali, ciklusi oporavka Vaše kože s godinama se usporavaju. Dok je mlađa koža u stanju reagirati nakon 6 sati, kod starije kože se iste promjene opažaju tek nakon 30 sati. To znači da samo jedan dan više nije dovoljan za potpuni oporavak. I upravo zbog toga osjećate da vam mladolikost izmiče: javljaju se znakovi starenja. promjene opažaju tek nakon 30 sati. To znači da samo jedan dan više nije dovoljan za potpuni oporavak. I upravo zbog toga osjećate da vam mladolikost izmiče: javljaju se znakovi starenja.

4 aktivna sastojka

Za cjelodnevnu učinkovitost protiv bora i za čvrstoću kože.

UČINKOVITOST OD JUTRA DO VEČERI: [DAY-PROOF KOMPLEKS: Adenozin + Kofein] Liftactive Supreme jača sposobnost kože da se suprotstavi dnevnim utjecajima. Adenozin zaglađuje kožu, djelujući na kontrakciju bora tijekom dana. Kofein sprječava pojavu znakova umora na koži. POVEĆANA DUGOTRAJNA UČINKOVITOST: [Ramnoza 5% + Neoesperidin] Kompleks šećera protiv starenja ujedinjen s moćnim antioksidantom, za učinak liftinga.

VICHY TERMALNA VODA - U središtu svake Vichy njege kože nalazi se naša mineralima bogata voda koja dolazi iz francuske vulkanske regije. Ona sadrži oko 15 minerala ključnih za zdravlje Vaše kože i dokazano obnavlja, jača i vraća ravnotežu koži nakon štetnih utjecaja.

Prijavite se i ukoliko ste među prvih 3.000 prijavljenih, na Vašu adresu šaljemo 7-dnevni Liftactiv Supreme tretman.

 | Autor: Vichy Vichy

Fill out my online form.
Photo: Vichy

Komentari 0