Beauty
1/13

Isabella Rakonić je zaštitno lice jesenske make up radionice

Poznata modna blogerica Isabella Rakonić zaštitno je lice novog izdanja Make up radionice sa Silvom Stojanović. Lijepa Isabella stala je ispred našeg objektiva i predstavila dva jesenska make up looka koja možete naučiti 22. studenog u prostorijama škole Ministry of beauty u centru Zagreba.

Uspješna modna blogerica, koja stoji iza bloga The pile of style,  ubraja se među najpopularnije blogerice s našeg prostora. Svoje čitatelje oduševljava jedinstvenim stilom koji je odlična mješavina elegancije, ženstvenosti, ali i urbanog štiha i dječačkih komada koje Isabella nosi samouvjereno i snažno. Upravo ona je idealan odabir za zaštitno lice druge make up radionice s poznatom make up artisticom Silvom Stojanović.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell “Čast mi je biti zaštitno lice make up radionice. Puno sam se zabavila, ali i naučila tokom snimanja koje je bilo skroz opušteno i simpatično. Fotograf Borna i novinarka Borina su genijalni i voljela bih opet raditi s njima, kao i sa Silvom“, komentirala je Isabella.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Za novo izdanje radionice Silva je pripremila dva jesenska looka koje je kreirala za čitateljice Budi.IN portala. Jednostavan dnevni make up prilagođen je svakoj dobi i profesiji, a boje i teksture prate jesen. Večernji look je elegantan i pozornost plijeni odabirom boja. Isabella je odlično predstavila ova dva looka i uklopila ih u svoj osobni stil.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell „Teško mi je izabrati koji mi je draži jer su potpuno drugačija i za druge su prilike. No, kada bih baš morala jedan izdvojiti, rekla bih večernji, jer su to tonovi koje više volim i osobno koristim“, objasnila je Isabella.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Rezerviraj i ti svoj termin i nauči kako korak po korak postići Isabellin look. Prijaviti se možeš ovdje do 20. studenog, a make up radionica se održava 22. studenog u prostorijama škole Ministry of beauty (Varšavska 14, Zagreb).

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell „Veselim se radionici, prvenstveno zato što ću proširiti svoje znanje o šminkanju i družiti se sa zanimljivim ljudima. Sigurna sam da će biti odlično!“, zaključuje Isabella.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Ako želiš i ti naučiti tajne šminkanja, družiti se s najdražim portalom i Isabellom, sve informacije pronađi ovdje.

U galeriji detaljnije pogledajte kampanju nove, druge po redu, make up radionice sa Silvom Stojanović...

Photo: Borna Filić/Pixsell

Komentari 0