Beauty 05. travnja 2013.

IPL metoda uklanjanja dlačica odsada i kod kuće

1/11

U zagrebačkom Millenium loungeu 4. travnja održano je ekskluzivno predstavljanje Philips Lumee, inovativnog uređaja koji koristi dokazano učinkovitu svjetlosnu tehnologiju tzv. intenzivno pulsirajuće svjetlo (Intense Pulssed Light – IPL).

 | Autor:

Uređaj iza čijeg razvitka stoji više od 10 godina opsežnih istraživanja i testiranja na više od 2.000 korisnica te suradnja s vodećim dermatolozima nudi pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije.

Ekskluzivnom predstavljanju nazočila je Daniela Trbović, poznata TV voditeljica, koja je u ovome proizvodu pronašla spas protiv neželjenih dlačica.

“Dojmovi su više nego dobri – korištenje uređaja je jednostavno, a uklanjanje dlačica bezbolno i učinkovito. Kada ste javna osoba, briga o izgledu je dio posla kojim se bavite, a uz Philips Lumeu sada imam jednu obvezu manje. Više ne moram razmišljati kako u već pretrpani raspored „ugurati“ odlazak na depilaciju u kozmetički salon. Sama mogu odabrati dan i vrijeme kada ću se kod kuće ili na putu posvetiti sebi ”, izjavila je Daniela.

 | Autor:

Goran Midžić, Sales Manager Philips Adriatic grupe, objasnio zašto je ovaj uređaj neophodan za svaku ženu.

„Philips Lumea uređaj ženama ispunjava želju jer daje slobodu bez neželjenih dlačica i savršeno glatku kožu svaki dan. Ujedno, nudi više za vaš novac, jer za razliku od ostalih proizvoda na tržištu ne skriva dodatne troškove. Pri uporabi uređaja ne morate kupovati skupu dodatnu opremu, kao što su rezervne žarulje.“, izjavio je Midžić.

 | Autor:

Inovativna IPL tehnologija osigurava više od 80% manje dlačica već nakon 4 tretmana. Više od 80 % žena koje je isprobalo ovaj uređaj tvrdi da je bolja od ostalih metoda depiliranja.

 | Autor:

Kako Philips Lumea djeluje na dlačice? Uređaj koristi Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL), inovativnu tehnologiju koja se koristi u profesionalnim salonima za uljepšavanje. U suradnji s najboljim dermatolozima ova je tehnologija preoblikovana tako da je pouzdana, ali i učinkovita za kućnu uporabu.

“Philips Lumea svojim djelovanjem nježnog pulsiranja svjetla djeluje na korijene dlačica. One na prirodan način ostaju u fazi mirovanja, a njihov rast je onemogućen. IPL tehnologija je inovativan i siguran način za dugotrajno uklanjanje dlačica”, objasnila je dr. med. Jelena Jakić, dermatovenerologinja iz Poliklinike Provena.

 | Autor:

Tko može koristiti Philips Lumea uređaj? Na aparatu možete podesiti intenzitet svjetlosne energije, što omogućava nježnu, no ipak učinkovitu uporabu na različitim tipovima kože: bijeloj, bež, svijetlosmeđoj, smeđoj i tamnosmeđoj. Također se prilagođava različitoj boji dlačica: tamnoplavoj, smeđoj i crnoj.

Sada napokon možete reći zbogom skupim tretmanima u kozmetičkim salonima, bolnim depilacijama voskom, kratkoročnim rezultatima i reakcijama poput uraslih dlačica ili osipa. Aparat ispunjava san svake žene, daje slobodu bez neželjenih dlačica i savršeno glatku kožu svaki dan.

Philips Lumea modele potražite po preporučenim cijenama koje iznose 3.799,00 kuna za model SC2003/11 te 2.999,00 kuna ze model SC2001.

Više fotografija pogledajte u galeriji...

Komentari 0