Beauty

Instagram trend: Probali smo festivalske metalik pjegice!

Pjegice se nose već godinu dana - vidjeli smo klasične pjegice, one u duginim bojama, jednobojne, a sada su pjegice postale jednorozi; Novi festivalski trend su metalik pjegice!

Coachella dolazi kao početak festivalske godine i najavljuje jedne od najvećih festivalskih, ali i ljetnih trendova. Iznenađujuće, ovaj beauty trend ju je zaobišao, ali dolazi taman u vrijeme najboljih ljetnih festivala pod otvorenim nebom. Sezona festivala u Hrvatskoj se tek zahuktava i kreće sljedećeg tjedna s INmusicom, pa je ovo idealno doba za isprobati ovaj blesav, ali vrlo simpatičan trend. 

 | Autor: miss7 miss7

U Americi su metalik pjegice počele iskakati po Instagramu zahvaljujući domišljatim tetovažama za lice beauty brenda Mr. Kate. Radi se o listu metalik zlatnih ili srebrnih pjegica različitih veličina koje zatim kombiniraš i lijepiš po licu kako želiš. Jedan list tetovaža koštat će vas 14 dolara, ali kako nam on nije dostupan odlučili smo vam dati super alternativu.

Metalik pjegice možeš i jednostavno nacrtati uz pomoć vrlo pigmentirana srebrna ili zlatna tuša za oči ili uz kremasta sjenila, poput Chanelova Illusion d'Ombre s kojima sam ja napravila svoje. Za idealan oblik posluži se najobičnijom ukosnicom, ili vrhom kista za nanošenje tuša, ako si nešto vještija. Na kraju, lice pošpricaj kakvim fiksatorom kako ti se pjegice ne bi otopile. Et voila - izgledaju prefora!

Hoćeš li ih isprobati?

 

 

 

Photo: miss7

Komentari 0