Beauty

Instagram model, slavna zbog čudesnih obrva!

Unibrow je nešto što zaobilazimo u širokom luku, ali ova curka ga je totalno prigrlila - ipak, okolina ima oštro mišljenje o tome

Cipranka Sophia Hadjipanteli vrlo brzo se istaknula na Instagramu, zapravo, postala je prava senzacija. Sada broji više od 50.000 pratitelja na popularnoj društvenoj mreži, a svi tu iz samo jednog razloga, točnije fenomena - njenih prirodnih obrva! Naime, Sophia ima izražen, crni unibrow, vrlo oprečan njenoj plavoj kosi i svijetlim očima. Ovaj neobičan "beauty dodatak" na njenom licu ipak nije svima jednako dopadljiv; ispod njenih slika vode se žustre rasprave oko toga je li njena obrva nešto što bi trebala promovirati ili ne.

Kao i većina djevojaka, Sophia je bila opterećena čupkanjem i popunjavanjem obrva, no jednom kada ih je zabunom prije čupkanja pobojala u crnu boju, shvatila je da ima dobar, novi look. Od tada, nosi ih baš ovako - sasvim prirodno i neukroćeno. Smatra da joj stoje bolje od ičega što je dosad imala, a i promoviraju drugačiji oblik ljepote u moru savršeno uređenih "Instagram obrva". Uz to, obožava ih nositi uz ledeno plava sjenila i crveni ruž, čime njena pojava postaje i još uočljivija. 

Smetaju li joj negativni komentari? Nimalo! Štoviše, oni pozitivni joj daju dovoljno samopouzdanja da ponosno promovira alternativnu ljepotu. Mi mislimo da je naprosto fantastična!

 

Photo: Instagram

Komentari 0